Certificat ISO

Din oferta CISEO poti sa alegi tipul de certificat ISO potrivit pentru afacerea ta !

Daca ai nevoie de un certificat ISO pentru compania ta, in oferta CISEO vei gasi certificate ISO acreditate, valabile national si international.

Certificatele ISO acreditate sunt emise de Organisme de Certificare internationale, cu reprezentante in diferite judete din Romania. Organismele de Certificare ISO sunt acreditate de Organisme Nationale de Acreditare, membre ale unor forumuri internationale si semnatare ale acordurilor bilaterale, regionale si internationale, ce atesta recunoasterea si acceptarea reciproca a certificatelor ISO, la nivel international si national.

Certificatele ISO din oferta CISEO sunt valabile in Romania, in toate tarile Uniunii Europeane, SUA si alte tari & continente !

Selectia tipului de certificat ISO o poti face in functie de acreditarea detinuta de Organismul de Certificare ce emite respectivul certificat ISO, istoricul si renumele acestuia pe piata, portofoliul de clienti, etc.

Alege tipul de certificat ISO potrivit pentru afacerea ta!

Tipuri de Certificate ISO din oferta CISEO

  • Gold
  • Certificat ISO acreditat, valabil national si international, emis de Organism de Certificare MULTINATIONAL, acreditat international, recunoscut pe piata si cu prezenta la nivel international, membru IAF.
  • Premium
  • Certificat ISO acreditat, valabil national si international, emis de Organism de Certificare INTERNATIONAL, acreditat international, recunoscut pe piata si cu prezenta la nivel international, membru IAF.
  • National
  • Certificat ISO acreditat, valabil national si international, emis de Organism de Certificare NATIONAL, acreditat, membru IAF..
  • Simple
  • Certificat ISO emis de Organism de Certificare in regim fara acreditare.
ATENTIE!

ATENTIE! Daca organismul de certificare / organismul de acreditare NU este membru IAF, certificatul dvs. NU este acreditat!

DOCUMENTATI-VA CU ATENTIE PENTRU CA PESTE 95% DINTRE ORGANISMELE DE CERTIFICARE NEACREDITATE NU VA DAU ACESTE DETALII CAND VA VAND CERTIFICATELE EMISE DE EI! MAI MULT, VA COMUNICA FAPTUL CA ORGANISMUL LOR DETINE ACREDITARE DIN PARTEA UNOR ORGANIZATII CARE CONTIN IN DENUMIRE CUVANTUL „ACCREDITATION”, DAR ESTE FALS, ACESTEA NU DETIN NICIO ACREDITARE RECUNOSCUTA DE AUTORITATILE NATIONALE / INTERNATIONALE!

Ai nevoie de PACHET COMPLET ISO?

Ai nevoie de DOCUMENTATIE ISO?

Certificate ISO