Solicita cursuri Soft Skills pentru tine sau echipa ta

Afla data, pretul si locul cursurilor Soft Skills open. Rezerva locuri pentru tine si echipa ta:
 • Alege standardele / certificarile care te intereseaza:
  Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea formularului de solicitare informatii despre cursurile CISEO presupune faptul ca voi primi pe e-mail si telefon informatii si noutati despre cursurile promovate de CISEO si sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Catalog Cursuri CISEO

Vezi Calendarul si Preturile Cursurilor Open & Rezerva locuri pentru tine si echipa ta

Catalogul online de Cursuri CISEO

Catalogul de Cursuri CISEO –  https://cursuri.ciseo.roa fost creat pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre toate cursurile care te intereseaza.

Beneficiile tale:

 • Te inregistrezi cu un cont gratuit si vizualizezi PE LOC Calendarul & Preturile cursurilor: https://cursuri.ciseo.ro/cursuri/
 • Vizualizezi imediat Beneficiile tale, Prezentarea cursului, Prezentarea Furnizorului de Formare Profesionala / Emitentul Diplomei, disponibile in pagina fiecarui curs.
 • Data si pretul cursurilor sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau.
 • Soliciti rapid si simplu detalii despre toate cursurile care te intereseaza – accesand un simplu buton „Ma intereseaza”, pentru fiecare curs dorit.
 • Primesti in cateva secunde, pe e-mail, informatii despre toate cursurile pentru care ai folosit butonul „Ma intereseaza”.
 • Vei putea sa trimiti online cererea ta de rezervare a locului – accesand un simplu buton „Rezerva loc” pentru fiecare curs open la care te-ai decis sa participi tu sau echipa ta.
 • Informatiile primite imediat pe e-mail, dupa accesarea butonului „Ma intereseaza” sau „Rezerva loc”, contin toate datele de care ai nevoie: Numele cursului, link-ul unde vei putea vizualiza oricand vei dori detalii despre curs, data si programul, locul, pretul, serviciile si facilitatile incluse in pret, discount-ul primit, furnizorul cursului, pasii pentru rezervarea locului si finalizarea inscrierii la curs. 
 • Te tinem informat pe e-mail, in timp real, despre orice actualizari ale datelor din Catalogul de Cursuri.
 • Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pana la finalizarea cu succes a inscrierii tale la cursuri.

Te rugam sa iti amintesti sa verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk), mai ales daca ai adresa gmail / yahoo, pentru a te asigura ca primesti toate informatiile solicitate de tine.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO