Curs Auditor / Auditor Sef OHSAS 18001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale ), acreditat IRCA

DENUMIRE CURSCurs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern OHSAS 18001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale ), acreditat IRCA
STANDARD & EDITIEOHSAS 18001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
TIP CURSCurs acreditat de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati (http://www.irca.org/)
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern OHSAS 18001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, acreditata IRCA.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

In functie de rezultatul cursului se va obtine un certificat de absolvire / participare curs, acreditat IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati).

RECUNOASTEREDiploma acreditata IRCA este recunoscuta la nivel international si national.

Detalii curs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern OHSAS 18001

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

• Persoanelor care doresc sa devina auditori de terta parte inregistrati IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati) pentru OHSAS 18001.

• Personalului companiei desemnat pentru efectuarea auditurilor de prima si/sau secunda parte cu privire la Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
• Managerilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a Sistemului de Management al Sanatatii şi Securităţii Ocupaţionale
• Proiectantilor si consultantilor pentru Sistemele de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
• Organizatiilor aflate in faza de proiectare si implementare a SSO in baza OHSAS 18001, care doresc sa isi formeze personal calificat pentru proiectarea SSO, formarea auditorilor interni si efectuarea auditurilor

OBIECTIVE

• Descrierea scopului unui Sistem de Management al SSO cu referire la Modelul PDCA (Planifica, Executa, Verificasi Actioneaza), inclusiv descrierea principiilor, proceselor si tehnicilor selectate utilizate pentru evaluarea riscurilor si semnificatia acestora in cadrul Sistemelor de Management al SSO, inclusiv OHSAS 18002;
• Cunoasterea cerintelor referentialului (OHSAS 18001:2007);
• Dobandirea si exersarea abilitatilor necesare pentru efectuarea auditurilor;
• Buna cunoastere a metodologiei de organizare si desfasurare a unui audit extern

CONTINUT

• Principii, termeni si definitii privind Sistemul de Management al SSO
• Cerintele standardului OHSAS 18001:2007
• Stabilirea politicii privind Sanatatea si Securitatea Ocupationala
• Implementarea unui SSO
• Legislatia privind sanatatea si securitatea ocupationala
• Identificarea si evaluarea riscurilor privind sanatatea si securitatea ocupationala
• Monitorizarea performantelor SSO
• Imbunatatirea continua
• Procedura de certificare a SSO
• Insusirea cunostintelor teoretice si practice privind procesul de audit conform ISO 19011

CERTIFICAT

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

In functie de rezultatul cursului se va obtine un certificat de absolvire / participare curs, acreditat IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati).

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO