Curs Formare Formator Bucuresti

DENUMIRE CURSCURS FORMARE FORMATOR – curs acreditat ANC ( COD COR 242401)
STANDARD & EDITIEFORMATOR – COD COR 242401
TIP CURSCursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Formator, COD COR 242401.

Diploma de Formator este acreditata de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma acreditata ANC este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Formator, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
DURATA CURS5 zile
ORASBUCURESTI.

Cursurile de formare Formator (ANC) sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi organizate si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

Detalii Curs FORMARE FORMATOR COD COR 242401 Bucuresti

Cursul de Formare Formator este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Programul utilizeaza tehnici de instruire intensiva si interactiva pentru a transfera formatorilor activi sau aspiranti competente si tehnici specifice adaptate, absolut necesare exercitarii acesui rol.

“Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.”conform Standardului Ocupational Formatori.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

Cursul se adresează atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru ocupatia de Formator (persoane care vor sa profeseze in domeniul serviciilor de formare profesionala respectand cadrul legal in vigoare si cerintele Uniunii Europene: instructori, profesori care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de lucru cu adultii, persoane cu atributii de formare profesionala etc).

OBIECTIVE

Pregatirea si organizarea cu eficacitate a activitatilor de formare
Stabilirea obiectivelor masurabile pentru activitatile de formare pe care le gestioneaza
Realizarea activitatilor de formare aplicand tehnici si metode adaptate obiectivelor stabilite
Evaluarea corecta a gradului de îndeplinire a obiectivelor formarii in situatii diverse
Utilizarea cu eficacitate a metodelor de evaluare a nevoilor de formare

CONTINUT

Modulul 1 Notiuni fundamentale de formare si comunicare

(Obiective, asteptari, cerinte; principiile formarii profesionale si invatarea la adulti; stabilirea obiectivelor instruirii; crearea climatului instruirii; lista de control a instructorului; piramida invatarii)

Modulul 2 Pregatirea si proiectarea formarii

(Caracteristicile instruirii la adulti; ciclul de instruire prin experiment; ipostaze ale instructorului: moderator)

Modulul 3 Realizarea formarii, tehnici si metode de formare

(Ipostaze ale instructorului: instructor; ipostaze ale instructorului: lector; ipostaze ale instructorului: antrenor; tehnici de instruire a adultilor: expunerea)

Modulul 4 Evaluarea participantilor la formare

(Tehnici de instruire a adultilor: incalzirea; studiul de caz; brainstorming; lucrul in grup; jocul de roluri; procesul de evaluare)

CONDITII DE PARTICIPARE
Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

CERTIFICAT

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Formatori, cod COR 242401, acreditat ANC.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO