Print Friendly, PDF & Email

Curs Liftier – cod COR 833310

DENUMIRE CURSCurs Liftier, autorizat ISCIR
Stagiu de instruire Liftier autorizat ISCIR
STANDARDCod COR 833310Cod COR 833310
CUI SE ADRESEAZA CURSULCursul de Liftier autorizat ISCIR se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul minim obligatoriu si care doresc dezvoltarea competentelor tehnice si organizatorice pentru deservirea ascensoarelor electrice si hidraulice pentru persoane si/sau materiale.

Stagiile de instruire se adreseaza tuturor deserventilor autorizati ISCIR care au obligatia, in conformitate cu PT CR8-2009, ca pana la expirarerea valabilitatii talonului pentru vize anuale sa participe la un stagiu de instruire.

TIP CURSCursurile de autorizare Liftier sunt autorizate de ISCIR si recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.Stagiile de instruire Liftier sunt autorizate de ISCIR si recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
DURATA CURSCurs Liftier: 60 ore (40 teorie, 20 practica).

Stagiu de instruire Liftier: 8 ore.
CONDITII DE PARTICIPARE LA CURSPentru participarea la cursul de Liftier este necesara absolvirea invatamantului minim obligatoriu.

Pentru participarea la stagiile de instruire Liftier, este necesara participarea anterioara la cursul de autorizare Liftier si obtinerea certificatului de absolvire si a autorizatiei ISCIR.
TIP DIPLOMACurs de specializare: Certificat de absolvire & Autorizatia ISCIR.

Stagiu de instruire: Talon cu valabilitate de 4 ani, pentru vizele anuale (insoteste autorizatia ISCIR).
RECUNOASTERE DIPLOMACertificatele obtinute in urma cursului de Liftier sunt recunoscute pe plan national si in Uniunea Europeana.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Liftier.

Certificatele obtinute in urma cursului de Liftier sunt recunoscute pe plan national si in Uniunea Europeana.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Liftier.

Curs Liftier – cod COR 833310

SCOPUL CURSULUI

Cursul de Liftier autorizat ISCIR este o cerinta legislativa obligatorie.

Persoanele fizice sau juridice care detin/utilizeaza instalatii/echipamente din domeniul reglementat ISCIR au obligatia sa foloseasca pentru deservirea acestora, doar personal autorizat. Autorizarea personalului se face in urma parcurgerii unui curs de formare profesionala specific si a sustinerii examenului final. Deservirea si supravegherea instalatiilor/echipamentelor specifice, fara calificarea necesara poate conduce la producerea de avarii si accidente majore, afectand viata sau sanatatea oamenilor ori mediul.

Nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare constituie, de asemenea, contraventie si se sancţioneaza cu amenda, conform Legii nr.64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil.

Stagiile de instruire pentru ocupatia Liftier se efectueaza in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR si a obtinerii talonului pentru vize anuale, in conformitate cu prevederile prescriptiei tehnice PT CR 8-2009 “Autorizarea personalului de deservire a instalațiilor/echipamentelor și acceptarea personalului auxiliar de deservire”.

Certificatele de absolvire pentru ocupatia de Liftier si taloanele pentru vizele anuale, ce insotesc autorizatia ISCIR, sunt eliberate de Furnizorul de formare profesionala, autorizat ISCIR, si sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Impreuna cu certificatul de absolvire se elibereaza si autorizatia ISCIR de Liftier.

Dupa finalizarea cursurilor de specializare, participantii vor sustine doua examene:

1. Examenul de absolvire, unde furnizorul de formare profesionala va elibera candidatilor admisi, certificatele de absolvire.
2. Examenul de autorizare in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR.

In urma participarii la stagiile de instruire Liftier, furnizorul de formare profesionala emite taloanele pentru vizele anuale ce insotesc autorizatiile ISCIR. Talonul obtinut are o valabilitate de 4 ani.

FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

  • Lectorii pentru cursurile ISO au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
  • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
  • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
  • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

Formatorul este stabilit in functie de fiecare tip de curs in parte si grupa minima formata cu cel putin 30 zile inainte de data cursului. De exemplu, un curs acreditat IRCA este sustinut doar de un formator acreditat IRCA; un curs de auditor intern (pentru care, la nivel mondial, nu exista o acreditare anume) poate fi sustinut de orice formator, doar experienta si renumele lectorului fiind relevante pentru a atesta recunoasterea cursului si a diplomei, in domeniul ISO; un curs acreditat de ANC sau ISCIR este sustinut doar de un formator acreditat ANC / ISCIR etc.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

ATENTIE:

Cursurile tehnice se tin exclusiv pentru Companii care au Grupe minime de 10 – 15 participanti formate din angajatii unui singur Beneficiar sau din angajati ai mai multor Beneficiari, dar nu mai putin de 5 angajati/companie.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi Inscriere Cursuri Tehnice

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul din partea dreapta „Solicita cursuri Tehnice pentru tine sau echipa ta” si vei fi redirectionat imediat catre Catalogul online de cursuri CISEO.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru a te inscrie gratuit la catalogul de cursuri CISEO si apoi rezerva online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO

Solicita Cursuri TEHNICE pentru tine sau echipa ta

Afla detalii (data, pret etc.) despre cursurile TEHNICE (autorizate ISCIR / ANC), organizate in toate regiunile tarii si din diverse categorii. Atentie: Cursurile tehnice se tin exclusiv pentru Companii care au Grupe minime de 10 – 15 participanti formate din angajatii unui singur Beneficiar sau din angajati ai mai multor Beneficiari, dar nu mai putin de 5 angajati/companie.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere la curs sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.