CURS MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118, acreditat, ANC

CURS ARHIVAT!

DENUMIRE CURSMANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118, acreditat, ANC
STANDARD & EDITIECURS MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118, 180 ore
ISO/IEC 27001 Sistemul de Management al Securitatii Informatiei
TIP CURSCursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), este livrat de furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii si se finalizeaza cu eliberare de certificate cu recunoastere nationala.
TIP DIPLOMADiploma de MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118 cu recunoastere nationala, dar si la nivelul Uniunii Europene.
RECUNOASTERE DIPLOMAObtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Manager Securitatii Informatiei, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
DURATA CURS180 ore, conform noului Standard Ocupational in vigoare pentru functia de MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118, emis de ANC, stucturate astfel:
– 40 ORE – 5 ZILE PARTEA TEORETICA – VIDEOCONFERINTA SI
-140 ORE PARTEA PRACTICA – STUDIU INDIVIDUAL & PROIECT.

Detalii Curs MANAGER SECURITATEA INFORMATIEI – COD COR 121118, ISO/IEC 27001 Sisteme de Management al Securitatii Informatiei acreditat, ANC

Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), este livrat de furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii si se finalizeaza cu eliberare de certificate cu recunoastere nationala.

Beneficiile cursului:

  • Obtii o diploma cu recunoastere nationala, dar si la nivelul Uniunii Europene.
  • Cursul este sustinut de un furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii. 
  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu: Cursul este livrat de lectori  cadre universitare cu peste 20 ani vechime in Informatică si Securitatea Informației.

Tematica:

– Prezentarea familiei de standarde ISO 27000 (ISO/IEC 27001 Managementul Securitatii Informatiei, ISO/IEC 27002 Tehnici de securitate, ISO/IEC 27004 Monitorizare, evaluare si analiza, ISO/IEC 27007 Managementul sistemelor de audit, ISO/IEC 27008 Controale de securitate, ISO/IEC 27032 Ghid pentru Securitate Cibernetica, ISO/IEC 27033 Securitatea Retelei, ISO/IEC 27035 Managementul Incidentelor, ISO/IEC 27701 Managementul Informatiilor personale);
– Prezentarea contextului strategic al securitatii informatiei;
– Clasificarea informatiilor;
– Control acces;
– Masuri de securitate IT&C;
– Documentatia Sistemului de Management al Securitatii Informatiei;
– Managementul incidentelor de Securitate a Informatiilor (mecanisme pentru invatarea din incidente); Planificarea sistemului de management al securitatii informatiei pe baza riscurilor si cerintelor;
– Aspecte de continuarea activitatii in situații deosebite;
– Monitorizare, masurare, analiza si evaluare conform ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27004;
– Cerinte privind auditul Sistemului de management al informatiei conform ISO/IEC 27007, ISO/IEC 27008;
– Exercitii si studii de caz aplicate; Examen final.

Durata: 180 de ore, (parte teoretica 40 de ore – 5 zile – si parte practica 140 ore – studiu individual)

CONDITII DE PARTICIPARE

Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

Pentru participarea la cursurile pentru standarde ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii, copie diploma/ certificat sau recomandare care sa ateste competentele solicitate de standardul ocupational.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: