Curs Specialist Bune Practici de Fabricatie GMP in Industria Farmaceutica

DENUMIRE CURSCurs Specialist GMP privind Bunele Practici de Fabricatie in Industria Farmaceutica
STANDARD & EDITIEBunele Practici de Fabricatie GMP in Industria Farmaceutica

TIP CURSCurs creditat de Colegiul Farmacistilor, beneficiind de creditele EFC ( Educatie Farmaceutica Continua) (16 puncte).
DURATA CURS2 zile
TIP DIPLOMACertificat de absolvire „Specialist GMP”
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma creditata de Colegiul Farmacistilor.

Detalii Curs Specialist GMP Bune Practici de Fabricatie in Industria Farmaceutica

CUI SE ADRESEAZA CURSUL

  • Persoanelor din industria farmaceutica, producatorilor/furnizorilor de produse medicamentoase (intermediare si finite), de substante active, de excipienti si de materiale de ambalare sau persoanelor interesate sa acumuleze cunoştinţe in acest domeniu.
  • Persoanelor de la toate nivelurile unei companii cu activitatea de fabricare a produselor farmaceutice, persoanelor din departamentul Calitate si productie, persoanelor responsabile cu aspectele regulamentare. Managerii vor putea intelege mai bine cerintele Ghidului de Bune Practici de Fabricatie (GMP).

CONTINUTUL CURSULUI

  • PIC/ PICs: Cerintele Ghidului de Bune Practici de Fabricatie pentru produse medicamentoase – Partea I
  • PIC/ PICs: Cerintele Ghidului de Bune Practici de Fabricatie pentru produse medicamentoase/ Ingredienti Farmaceutici Activi – Partea II
  • PIC/ PICs: Ghid cGMP pentru Produse Medicamentoase de uz uman – Partea III/   Anexe
  • Persoana calificata si eliberarea seriei
  • Probe de referinta si contraprobe
  • Managementul riscului in domeniul calitatii
  • Analiza calitatii produsului
  • Trasabilitatea produsului, aspecte post-marketing si conceptul de “lant rece” (= “cold chain”)
  • Politica privind calitatea; Leadership; Contextul organizatiei; Analiza de Top Management
  • Exemple, studii de caz

Performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, gestionarea optima a timpului si punctualitate.
Promovarea acestei evaluari continue va permite cursantului sa sustina examenul scris prevazut la finalul cursurilor.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: