Cursuri Soft Skills

Gestionarea timpului
Lucrul în echipă
Comportamentul în afaceri
Managementul stresului
Creativitate și rezolvarea problemelor
Diversitate culturală
Eticheta în comunicarea prin email
Networking & Relațiile de afaceri
Relațiile eficiente cu clienții
Satisfacția clienților-Fundamente
Arta adaptabilității (in engleza)
Fundamentele comunicării în afaceri
Comunicarea în afaceri
Discursul public memorabil
Ascultarea activă
Persuasiune și influențare
Bazele managementului
Management prin obiective
Managementul conflictului
Inteligența emoțională
Leadership Program
Abilități de coaching
Gestionarea talentului pentru performanță:Personal Learning
Managementul riscului
Gestionarea proceselor de recrutare și selecție de personal
Interviul de angajare – instrument eficient de recrutare
Abilități esențiale pentru vânzări
Cele mai bune practici în negocierea în vânzări
Abilități de negociere: comunicare eficientă pentru negocieri de succes
SQL@Work
Bazele managementului de proiect (Project Management Quickstart)
Finanțe pentru non finanțiști
Microsoft Project Management

Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta

Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):
  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: denumirea cursului, tema, standardele solicitate, data inceperii cursului, numarul de participanti la curs, localitatea unde va avea loc cursul in house, alte detalii importante din punctul dvs. de vedere.
  • Please enter a number greater than or equal to 7.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Solicita cursuri Soft Skills pentru tine sau echipa ta

Afla data, pretul si locul cursurilor Soft Skills open. Rezerva locuri pentru tine si echipa ta:
  • Alege standardele / certificarile care te intereseaza:
    Am luat la cunostinta faptul ca transmiterea formularului de solicitare informatii despre cursurile CISEO presupune faptul ca voi primi pe e-mail si telefon informatii si noutati despre cursurile promovate de CISEO si sunt de acord cu termenii si conditiile de la sectiunea Protectia Datelor: Politicile de confidentialitate, de protectie si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv Privacy Policy. Nota: Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.