Furnizor de Formare Profesionala Acreditat Gold

Beneficiile tale:

  • Obtii o diploma acreditata / recunoscuta in domeniul ISO, valabila national si international:

    Diploma este emisa de un Organism de Certificare acreditat international in domeniul certificarii ISO pentru toate sistemele de management, multiple standarde de produs si de personal, pentru toate domeniile de activitate. De asemenea, furnizorul de formare profesionala este acreditat de ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, pentru multiple standarde ocupationale nationale (COD COR) si de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, autoritatea suprema la nivel mondial, in domeniul acreditarii cursurilor de formare auditori externi pentru standardele internationale ISO.

  • Esti instruit de un furnizor de renume in domeniu:

    Cursul este sustinut de un Furnizor de formare profesionala de top, Organism de Certificare international, grup multinational cu multiple acreditari.

  • Acumulezi cele mai bune cunostinte practice si teoretice, de la experti in domeniu:

    Cursul este livrat de lectori cu vasta experienta profesionala, auditori externi, de terta parte, la nivel national si international.

Reprezinti un furnizor de formare profesionala si ai dori ca acesta sa faca parte din portofoliul CISEO – ISO One Stop Shop ?

Trimite-ne un mesaj !