ISO 21500 LEAD PROJECT MANAGER Online Course

CERTIFICARE ACREDITATA VALABILA LA NIVEL MONDIAL

Obtine pe loc oferta personalizata, cu reduceri, direct din Catalogul de Cursuri CISEO:

!Curs online self-study, in limba engleza, disponibil 24/7 in aplicatia online a furnizorului de formare profesionala.

Recunoastere: Curs recunoscut la nivel mondial in domeniul standardelor internationale.

Scop: Informatii detaliate despre stabilirea programelor de management.

Obiective: conform prezentarii din brosura cursului.

Cui se adreseaza: Managerilor din domeniul relevant care doresc sa evalueze, sa gestioneze sau sa mentina planuri, evaluari, cadre, programe sau altele asemenea si sa-si dezvolte expertiza in management.

Durata estimata pentru instruire: 5 zile.

Perioada: Cursul poate fi accesat individual imediat dupa finalizarea procedurii de inscriere, fara a se astepta formarea unei grupe sau o data anume; toate materialele ce reprezinta continutul cursului pot fi accesate exclusiv online, independent, fara un program zilnic prestabilit de formator.

Certificat de participare / Attendance record: Documentul in valoare de 31 credite CPD (Continuing Professional Development / Dezvoltare Profesionala Continua) va fi eliberat tuturor celor care au finalizat cursul, indiferent de rezultatul examenului. Se elibereaza la cerere; document util pentru a demonstra instruirea.

Examinare: Examen online de 3 ore. In cazul in care nu se promoveaza examenul, acesta se poate relua in termen de 12 luni gratuit.

Acces la Certificare – Certificat de absolvire acreditat la nivel mondial / Worldwide Accredited Professional Certificate: Promovarea examenului online permite cursantului sa aplice pentru obtinerea urmatoarelor certificate acreditate la nivel mondial: Certified ISO 21500 Provisional Project Manager, Certified ISO 21500 Project Manager, Certified ISO 21500 Lead Project Manager, Certified ISO 21500 Senior Lead Project Manager, Certified Project Management Master. Acestea pot fi accesate in functie de anii de experienta profesionala a cursantului in ansamblu si in domeniul relevant/specific, orele de experienta necesare in sistemele de management pentru care se aplica, alte cerinte asa cum sunt mentionate in brosura cursului.

Nu se percep suplimentar taxe pentru examinare si certificare.  

Termen de plata: inainte de a primi acces la curs.