Stii in cat suntem azi? Este timpul sa-ti planifici agenda pentru cursurile care te intereseaza!

Planificarea riguroasa a activitatilor si un bun management al timpului sunt cerinte esentiale pe care ar trebui sa le stapaneasca fara exceptie profesionistii din domeniul managementului calitatii si nu numai.

In prezent, in Romania, in diferite domenii, se intampla frecvent ca un curs organizat in sistem deschis publicului (open) sa fie reprogramat cu 2-3 zile inainte sa inceapa, din lipsa numarului minim de cursanti (5-7 la Bucuresti, 7-10 la Brasov etc).

Cu siguranta nu ti-ai dori sa fii si tu intr-o asemenea situatie!

Pe de o parte, participantii isi planifica din timp delegatia sau concediul, cazarea, transportul etc. pentru ca sunt sefi de departamente, auditori sau specialisti care indeplinesc roluri cheie in compania lor. De asemenea, cursantii care vin din alte judete, de la sute de kilometri distanta, din cealalta parte a tarii, trebuie sa cumpere din timp bilete de avion si sa achite cazarea, la unele cursuri, pentru 5 – 7 nopti.

Pe de alta parte, organizatorii rezerva sala de curs si blocheaza programul lectorilor, care sunt si auditori pentru organisme de certificare cu activitate la nivel national sau international. Astfel, formatorii si lectorii renunta la alte proiecte in perioada in care ar fi trebuit sa aiba loc cursul ( de exemplu, renunta la audituri in companii nationale si multinationale, pentru organisme de certificare – grupuri multinationale ce lucreaza dupa o procedura si o planificare riguroasa; renunta la cursuri in-house organizate la sediul unor clienti – companii mari, pentru echipe de zeci de angajati etc.). Toti lectorii cu care lucram sunt printre putinii experti din domeniu, motiv pentru care sunt foarte solicitati la nivel national, atat ca traineri, cat si ca auditori.

De asemenea, partenerii implicati in procesul logistic de organizare a unui curs sunt afectati de nerespectarea conditiilor contractuale in cazul anularii rezervarii salii de curs, stabilirea meniurilor, achitarea unui avans etc.

De aceea, reprogramarea unui curs cu mai putin de 14 zile fata de data anuntata are consecinte majore atat pentru participanti (modificarea agendei, cheltuieli nejustificate, ratarea altor oportunitati de business), cat si pentru organizatori, formatori, lectori si partenerii implicati in organizarea unui curs deschis publicului.

Asadar, nevoia primordiala a tuturor participantilor si a lectorilor, ca de altfel a tuturor profesionistilor din orice domeniu, este de a-si planifica din timp agenda, cu cel putin o luna inainte, mai ales atunci cand vor lipsi de la birou cateva zile pentru un curs, o delegatie sau concediu.

Din toate aceste motive, pentru tine si toti clientii nostri, pentru partenerii si pentru toti profesionistii cu care interactionam, ne angajam sa respectam cu totii noile Termeni si Conditii de Inscriere la Cursuri, respectand implicit agenda ta si a celorlalti profesionisti implicati.

Activitatea CISEO tinde permanent spre binele tuturor si avem incredere ca impreuna reusim sa ne organizam eficient si sa bifam la timp toate oportunitatile de instruire care apar in cariera ta si a echipei tale.

Alege solutia CISEO pentru tine si echipa ta! Solicita acum informatii despre cursurile CISEO din categoriile de mai jos si inscrie-te cu minim 30 zile inainte:

 

Acreditare:

Domenii:

Standarde:

Cursuri acreditate IRCA Calitate ISO 9001
Cursuri acreditate, ANC Continuitatea Afacerii ISO 14001
Cursuri acreditate APMG Energie OHSAS 18001
Cursuri acreditate SAAS Dispozitive Medicale ISO 22000 (HACCP)
Cursuri autorizate ISCIR Management Integrat FSSC 22000
Cursuri recunoscute in domeniul Standardelor Internationale Managementul Deseurilor IFS
Managementul Riscurilor BRC

Specializare:

Mediu Global Gap
Protectia Datelor (GDPR) ISO 27001
Auditori Interni Responsabilitate Sociala ISO 50001
Auditori Externi SSM / Sanatate si Securitate   Ocupationala ISO 13485
Auditori de Prima Parte Securitatea Informatiei ISO 31000
Auditori de Secunda Parte Siguranta Alimentara SA8000
Auditori de Terta Parte/Sefi Soft Skills IATF 16949
Manageri Industria Auto CORE TOOLS, APQP, FMA, PPAP
Specialisti Industria Aerospatiala AP/EN 9100
Formatori GDPR
Cerinte