Certificarea personalului conform AS9100

Standardul AS9100 este destinat sa fie utilizat de companiile din industria aerospatiala pentru a-si certifica sistemul de management al calitatii si nu este utilizat pentru a certifica persoane sau produse si servicii. Insa, exista multe aspecte ale AS9100 pentru care persoanele fizice pot fi instruite pentru a dobandi abilitatile necesare.

Cursul de constientizare si implementare AS9100 – Acest tip de curs este conceput pentru a ajuta angajatii sa inteleaga mai bine cerintele AS9100, astfel incat sa poata implementa SMC in compania lor. Daca veti fi implicat in implementarea, dar nu in ultimul timp in auditul SMC, atunci acest tip de curs ar putea fi ceea ce aveti nevoie.

Cursul de Auditor Intern AS9100 – Este un curs de 2-3 zile, care va oferi angajatilor cunostintele de care au nevoie atat pentru a intelege cerintele AS9100, cat si pentru a efectua auditurile interne in cadrul companii.

Cursul de Auditor / Auditor Sef AS9100 – Acesta este cursul solicitat auditorilor care vor lucra pentru un organism de certificare,  pentru auditarea sistemelor de management al calitatii implementate in companiile din industria aerospatiala. Acesta este un curs de patru – cinci zile care se concentreaza pe intelegerea AS9100, precum si construirea competentelor de audit intern si extern, de secunda si de terta parte, pentru evaluarea companiilor. Exista un test inclus in acest curs pentru a verifica cunostintele AS9100 ale participantului. In cazul acestui ultim tip de curs, doar un curs acreditat IAQG poate aproba o persoana sa efectueze audituri ale organismelor de certificare.

Cum poti sa ai acces la aceste cursuri, pentru tine sau echipa ta?

Apeland la CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii, partenerul companiilor si profesionistilor ce ofera calitate.

CISEO® reprezinta partenerul tau, la nivel national, in relatia cu Furnizorii de formare profesionala care sunt Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori/traineri de renume:

  • Lectorii pentru cursurile ISO au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
  • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
  • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
  • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

CISEO® este unica Agentie din domeniul certificarii si implementarii standardelor in organizatiile din Romania.

Agentia de certificare si implementare standarde internationale, europene si nationale este organizatia competenta sa furnizeze servicii specializate de informare, educare si intermediere pentru companiile sau profesionistii care doresc sau au nevoie sa demonstreze, in fata autoritatilor statului, partenerilor de afaceri nationali si internationali sau clientilor sai, faptul ca presteaza o activitate comerciala sau profesionala in conformitate cu standardele de bune practici din domeniul lor.

Te invitam sa urmaresti cursurile CISEO® dedicate Industriei Aerospatiale: https://cursuri.ciseo.ro/categorii/industria-aerospatiala/