Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem

Suntem societatea CISEO REGISTRAR SRL cu sediul in Brasov, Str. Apollo, nr. 3, Jud. Brasov, CUI 17883070, numar de inregistrare la Registrul Comertului J08/2064/2005.

Din 25 mai 2018, va intra in vigoare Regulamentul general privind datele personale (GDPR – Regulament UE 2016/679), legislatie europeana care obliga toate companiile care prelucreaza date cu caracter personal sa se conformeze la noile reguli mult mai stricte. Din acest motiv, in aceasta sectiune te informam despre politicile noastre in domeniul confidentialitatii si prelucrarii datelor tale cu caracter personal.

Astfel, in aceasta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • „noi/al nostru” inseamna CISEO;
  • „terta parte” inseamna altcineva decat noi sau dvs.; si
  • „partenerii CISEO” inseamna CISEO si orice societate sau alta organizatie cu care CISEO Registrar a incheiat un contract de colaboare, de prestarii servcii sau cu alt obiect.

Numarul nostru de telefon de la sediul central este 0727.963.012 sau ne poti trimite un e-mail folosind adresa e-mail office@ciseo.ro

Cum ne puteti contacta

Opinia ta este importanta pentru noi – daca ai intrebari cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poţi trimite un e-mail la adresa protectiadatelor@ciseo.ro Poti contacta responsabilul cu protectia datelor direct prin e-mail la adresa protectiadatelor@ciseo.ro sau telefonic, persoana de contact Lavinia Marin, tel. 0727963012, punand corespondenta ta in atentia responsabilului cu protectia datelor.

In continuare te informam despre politicile noastre privind confidentialitatea si protectia datelor tale cu caracter personal:

Te rugam sa te informezi periodic accesand link-urile disponibile in aceasta sectiune intrucat toate politicile noastre privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal vor fi actualizate constant.