Lectori / Traineri

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

  • Lectorii pentru cursurile ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / ISO 22000 / ISO 27001 etc. au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
  • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
  • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
  • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

Interesat sa faci parte din echipa noastra de Lectori / Traineri ?

Contacteaza-ne!

Telefon

0727.963.012

E-mail

office@ciseo.ro

Regiunile deservite de CISEO la nivel national

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.

Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.

Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.

Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.

Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.

Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.

Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.

Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.