Solicita cursuri pentru Standarde Internationale, pentru tine sau echipa ta

Creeaza-ti mai jos contul tau prin intermediul caruia vei putea accesa: 1. Ofertele de pret pentru cursurile ONLINE disponibile 24/7 (NONSTOP) in Platforma online „Training & Certificare Personal” powered by CISEO (cursuri in limba romana) & 2. Ofertele de pret pentru cursurile ONLINE disponibile 24/7 (NONSTOP) in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale) & 3. Calendarul & Preturile cursurilor LIVE – VIDEOCONFERINTA sau LA SALA.

Obtii imediat, pe loc & pe e-mail, ofertele de pret. Te tinem la curent cu informatii actualizate trimise direct din catalog. Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului, pentru tine si echipa ta!

Daca nu ai un cont in catalogul CISEO, acceseaza butonul de mai jos si completeaza campurile:

INFORMARE

Draga utilizator,

Te informam ca datele solicitate mai jos si prin formularele de inscriere la curs sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, APMG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice.  Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus, iar datele tale personale pot fi utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare.

Ne dorim sa stii ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. 

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului si catalogului de cursuri sunt disponibile la sectiunile:

Te rugam sa retii faptul ca transmiterea formularului de solicitare informatii despre cursurile CISEO presupune faptul ca se va crea un cont in catalogul CISEO de cursuri open si vei primi pe e-mail si telefon informatii si noutati despre cursurile si serviciile promovate de CISEO. Vei avea posibilitatea, oricand dupa trimiterea acestui formular, de a solicita retragerea acordului tau de prelucrare a datelor tale personale, printr-o cerere transmisa pe email la adresa: protectiadatelor@ciseo.ro

De asemenea, iti vei putea exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.

Iti multumim pentru colaborare si te asteptam cu drag la cursuri!

Echipa CISEO

NOTA FOARTE IMPORTANTA:

1. Te rugam sa te asiguri intotdeauna ca cererea ta se trimite! Daca dupa ce apesi butonul „Trimite solicitarea ta” nu esti directionat imediat la catalogul CISEO, la pagina Calendar & Preturi, inseamna ca ceva nu a functionat bine si cererea ta nu a fost trimisa. Verifica daca mai sus in aceasta pagina au aparut erori la completarea campurilor din formular – le vei remarca scrise cu rosu. Corecteaza aceste erori si apoi apasa din nou butonul „Trimite solicitarea ta”.

2. Daca adresa ta de email este deja in baza noastra de date, este necesar sa te autentifici in contul tau aici: LOGIN sau, daca nu mai stii parola, sa urmezi linkul pentru parola pierduta („Lost your password?”), care iti apare sub butonul rosu „Autentificare”dupa ce apesi aici LOGIN.

Catalog Cursuri CISEO

Vezi Calendarul si Preturile Cursurilor Open & Obtine pe loc oferte avantajoase pentru tine si echipa ta

Catalogul online de Cursuri CISEO

Catalogul de Cursuri CISEO –  https://cursuri.ciseo.roa fost creat pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre toate cursurile care te intereseaza.

Beneficiile tale:

  • Te inregistrezi cu un cont gratuit si vizualizezi PE LOC Calendarul & Preturile cursurilor: https://cursuri.ciseo.ro/cursuri/
  • Vizualizezi imediat Beneficiile tale, Prezentarea cursului, Prezentarea Furnizorului de Formare Profesionala / Emitentul Diplomei, disponibile in pagina fiecarui curs.
  • Data si pretul cursurilor sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau.
  • Soliciti rapid si simplu oferte si detalii despre toate cursurile care te intereseaza – accesand un simplu buton „Ma intereseaza”, pentru fiecare curs dorit.
  • Primesti in cateva secunde, pe e-mail, ofertele de pret pentru toate cursurile pentru care ai folosit butonul „Ma intereseaza”. Pretul este calculat in functie de numarul de participanti si reducerile acordate.
  • Informatiile primite imediat pe e-mail, dupa accesarea butonului „Ma intereseaza”, contin toate datele de care ai nevoie: Numele cursului, link-ul unde vei putea vizualiza oricand vei dori detalii despre curs, data si programul, pretul, serviciile si facilitatile incluse in pret, discount-ul primit, pasii pentru finalizarea inscrierii la curs. 
  • Te tinem informat pe e-mail, in timp real, despre orice actualizari ale datelor din Catalogul de Cursuri.
  • Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pana la finalizarea cu succes a inscrierii tale la cursuri.

Te rugam sa iti amintesti sa verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk), mai ales daca ai adresa gmail / yahoo, pentru a te asigura ca primesti toate informatiile solicitate de tine.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO