Solutii ISO

Alege solutia ISO care ti se potriveste !

CISEO – partenerul companiilor ce ofera calitate

Imagineaza-ti…Vrei sa investesti intr-un certificat ISO si decizi sa mergi pe cont propriu la un Organism de Certificare pentru a obtine certificatul dorit sperand sa economisesti bani si timp. Insa …inca de la inceput te lovesti de tot felul de obstacole: probleme de comunicare, termeni si proceduri total necunoscute, abordare distanta, angajati noi, fara experienta in domeniu, etc. Eventual treci, desi cu mare dificultate, de primul pas – intrarea in contact direct cu persoana potrivita sa discute cu tine – si te gasesti brusc in imposibilitatea de a afla raspunsul la atatea intrebari care te macina…Timpul se scurge incercand sa afli daca certificatul respectiv chiar se potriveste cu nevoile tale, banii sunt cheltuiti cu transportul, cazarea, obtinerea de informatii suplimentare din diverse surse. Te decizi sa risti, achizitionezi certificatul respectiv si descoperi ca, in ciuda banilor investiti, problemele curg lant… “Daca as fi fost sfatuit dinainte cum sa procedez….”

Noi, CISEO, putem face asta pentru tine…

In calitate de consultanti specializati in domeniul ISO, intervenim inca din momentul in care vrei sa investesti intr-un certificat ISO care sa iti aduca bani, imagine mai buna in piata si succes la clienti / furnizori.

Iti oferim informatii, sfaturi, pregatirea necesara si tot sprijinul de care ai nevoie sa pornesti pe drumul care te va transforma intr-un investitor multumit.

Ocolindu-ne, nu economisesti bani, nu platesti mai putin la Organismul de Certificare, nu economisesti timp sarind peste cea mai importanta etapa – selectia furnizorului ISO potrivit. De ce ? Pentru ca, daca alegi oferta CISEO, recompensa noastra este asigurata de Organismele de Certificare si Firmele de Consultanta ISO cu care lucram, fara ca acest lucru sa afecteze pretul final achitat de tine ! Partenerii pe care ii reprezentam, prefera sa ne plateasca taxe de succes pentru proiectele finalizate si sa-si controleze costurile si calitatea serviciilor, in loc sa aiba costuri fixe lunare cu forta de vanzari, indiferent de rezultate.

In plus, in timp ce personalul de vanzari al unui Organism de Certificare sau Firma de consultanta ISO iti va vinde un singur tip de serviciu, incercand sa te convinga sa-l cumperi, noi te sprijinim sa compari mai multe oferte ISO si sa alegi dintr-o gama variata si completa de servicii.

Tu alegi ce ti se potriveste…in functie de nevoile si posibilitatile afacerii tale, bugetul alocat, potentialul economic si financiar, alte circumstante.

Te invitam sa te convingi personal.

Cu respect,
Echipa CISEO – ISO One Stop Shop

Afla ce avantaje ai daca obtii ISO si ce beneficii iti aduce CISEO – ISO One Stop Shop