Solutii in domeniul Standardelor Internationale

Alege solutia care ti se potriveste:

CISEO – partenerul companiilor ce ofera calitate

Imagineaza-ti…Vrei sa investesti intr-un certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 etc. si decizi sa mergi pe cont propriu la un Organism de Certificare pentru a obtine certificatul dorit sperand sa economisesti bani si timp. Insa …inca de la inceput te lovesti de tot felul de obstacole: probleme de comunicare, termeni si proceduri total necunoscute, abordare distanta, angajati noi, fara experienta in domeniu, etc. Eventual treci, desi cu mare dificultate, de primul pas – intrarea in contact direct cu persoana potrivita sa discute cu tine – si te gasesti brusc in imposibilitatea de a afla raspunsul la atatea intrebari care te macina…Timpul se scurge incercand sa afli daca certificatul respectiv chiar se potriveste cu nevoile tale, banii sunt cheltuiti cu transportul, cazarea, obtinerea de informatii suplimentare din diverse surse. Te decizi sa risti, achizitionezi certificatul respectiv si descoperi ca, in ciuda banilor investiti, problemele curg lant… “Daca as fi fost sfatuit dinainte cum sa procedez….”

Noi, CISEO, putem face asta pentru tine…

In calitate de consultanti specializati in domeniul standardelor ISO, intervenim inca din momentul in care vrei sa investesti intr-un certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 etc. care sa iti aduca bani, imagine mai buna in piata si succes la clienti / furnizori.

Iti oferim informatii, sfaturi, pregatirea necesara si tot sprijinul de care ai nevoie sa pornesti pe drumul care te va transforma intr-un investitor multumit.

Ocolindu-ne, nu economisesti bani, nu platesti mai putin la Organismul de Certificare, nu economisesti timp sarind peste cea mai importanta etapa – selectia furnizorului potrivit.

In plus, in timp ce personalul de vanzari al unui Organism de Certificare sau Firma de consultanta iti va vinde un singur tip de serviciu, incercand sa te convinga sa-l cumperi, noi te sprijinim sa compari mai multe oferte si sa alegi dintr-o gama variata si completa de servicii.

Tu alegi ce ti se potriveste…in functie de nevoile si posibilitatile afacerii tale, bugetul alocat, potentialul economic si financiar, alte circumstante.

Te invitam sa te convingi personal.

Cu respect,
Echipa CISEO – One Stop Shop

Afla ce avantaje ai daca obtii certificarea si ce beneficii iti aduce CISEO – One Stop Shop

Spune-ne ce iti doresti:

Catalogul Cursuri.CISEO.ro

Aici vizualizezi Catalogul de Cursuri CISEO, din care obtii pe loc informatii (calendar/data, program etc.) si oferte de pret personalizate, cu reduceri, pentru cursurile live-videoconferinta sau la sala (organizate in sistem deschis publicului) sau pentru cursurile online disponibile 24/7 (NONSTOP):