Solutii in domeniul Standardelor Internationale

Alege solutia care ti se potriveste:

CISEO – partenerul companiilor ce ofera calitate

Imagineaza-ti…Vrei sa investesti intr-un certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 si decizi sa mergi pe cont propriu la un Organism de Certificare pentru a obtine certificatul dorit sperand sa economisesti bani si timp. Insa …inca de la inceput te lovesti de tot felul de obstacole: probleme de comunicare, termeni si proceduri total necunoscute, abordare distanta, angajati noi, fara experienta in domeniu, etc. Eventual treci, desi cu mare dificultate, de primul pas – intrarea in contact direct cu persoana potrivita sa discute cu tine – si te gasesti brusc in imposibilitatea de a afla raspunsul la atatea intrebari care te macina…Timpul se scurge incercand sa afli daca certificatul respectiv chiar se potriveste cu nevoile tale, banii sunt cheltuiti cu transportul, cazarea, obtinerea de informatii suplimentare din diverse surse. Te decizi sa risti, achizitionezi certificatul respectiv si descoperi ca, in ciuda banilor investiti, problemele curg lant… “Daca as fi fost sfatuit dinainte cum sa procedez….”

Noi, CISEO, putem face asta pentru tine…

In calitate de consultanti specializati in domeniul standardelor ISO, intervenim inca din momentul in care vrei sa investesti intr-un certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 care sa iti aduca bani, imagine mai buna in piata si succes la clienti / furnizori.

Iti oferim informatii, sfaturi, pregatirea necesara si tot sprijinul de care ai nevoie sa pornesti pe drumul care te va transforma intr-un investitor multumit.

Ocolindu-ne, nu economisesti bani, nu platesti mai putin la Organismul de Certificare, nu economisesti timp sarind peste cea mai importanta etapa – selectia furnizorului potrivit.

In plus, in timp ce personalul de vanzari al unui Organism de Certificare sau Firma de consultanta iti va vinde un singur tip de serviciu, incercand sa te convinga sa-l cumperi, noi te sprijinim sa compari mai multe oferte si sa alegi dintr-o gama variata si completa de servicii.

Tu alegi ce ti se potriveste…in functie de nevoile si posibilitatile afacerii tale, bugetul alocat, potentialul economic si financiar, alte circumstante.

Te invitam sa te convingi personal.

Cu respect,
Echipa CISEO – One Stop Shop

Afla ce avantaje ai daca obtii certificarea si ce beneficii iti aduce CISEO – One Stop Shop

Spune-ne ce iti doresti:

Cerere Oferta Complexa

Aici obtii o oferta CISEO complexa (Certificare & Consultanta), daca reprezinti o companie medie / mare cu mai mult de 50 angajati si puncte de lucru in judete diferite si/sau solicitarea ta include standarde complexe precum:  ISO 27001, ISO 22000, IATF 16949, ISO 50001, SA8000, IFS, BRC etc.

Cerere Oferta Consultanta Marcaj CE / Certificare de Produs

Aici obtii, pe loc, Oferta CISEO pentru Consultanta Marcaj CE / Certificare de Produs, conform standardelor de produs si directivelor europene aplicabile pentru: Produse pentru constructii; Echipamente de joasa tensiune, sub presiune, de refrigerare; Jucarii; Compatibilitate electromagnetica; Masini; Echipamente individuale de protectie; Arzatoare cu combustibili gazosi; Ascensoare; Ambalaje si deseuri de ambalaje; Dispozitive medicale etc.