Comparatie Certificate ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000 etc.

TIP CERTIFICAT / ORGANISM DE CERTIFICAREACREDITAT GOLDACREDITAT PREMIUMACREDITAT STANDARDNEACREDITAT SILVER (RECUNOSCUT)NEACREDITAT BRONZENEACREDITAT SIMPLU
ORGANISM DE ACREDITARE:

Ce acreditari detine Organismul de Certificare emitent al certificatului ISO?

Acreditat de MULTIPLE Organisme Nationale de Acreditare, la nivel global.Acreditat de DOUA – TREI Organisme Nationale de Acreditare.Acreditat UNUL – DOUA Organisme Nationale de Acreditare.Recunoscut de diverse forumuri / asociatii, dar neacreditat de un Organism National de acreditare. Membru al unui forum restrans, constituit din diverse Organisme de Certificare.
Societatea presteaza servicii de certificare ISO in regim fara acreditare sau fara recunoastere de peste 10 ani in Romania si lucreaza cu auditori cu experienta vasta in auditarea sistemelor de management.
Societatea presteaza de curand servicii de certificare ISO in regim fara acreditare sau fara recunoastere.
PREZENTA PE PIATA:

Organismul de Certificare emitent este prezent doar in Romania sau si la nivel international?

Organismul de certificare emitent face parte din unul dintre cele mai mari grupuri multinationale din lume, in domeniul ISO. In Romania este unul dintre cele mai mari si mai vechi organisme de certificare.Organismul de certificare emitent este un organism international, prezent in Romania.Organismul de certificare emitent este un organism national.Organismul de certificare emitent este un organism national prezent si la nivel international.Organismul de certificare emitent este un organism national.Organismul de certificare emitent este un organism national.
DOMENII DE ACTIVITATE:

Pentru ce domenii de activitate detine acreditare Organismul de Certificare emitent al certificatului?

Acreditat pentru TOATE domeniile de activitate – coduri CAEN / coduri EA.
Acreditat pentru MAJORITATEA domeniilor de activitate – coduri CAEN / coduri EA.Acreditat pentru MAJORITATEA domeniilor de activitate – coduri CAEN / coduri EA.NANANA
Pentru ce domenii de activitate emite certificate Organismul de Certificare?Detalii mai sus.Detalii mai sus.Detalii mai sus.Organismul de Certificare emite certificate pe toate domeniile de activitate, recunoscute de forumul din care face parte parte. Organismul de Certificare emite certificate pe toate domeniile de activitate.Organismul de Certificare emite certificate pe toate domeniile de activitate.
STANDARDE:

Pentru ce standarde internationale detinte acreditare Organismul de Certificare emitent al certificatului ISO?

Acreditat pentru TOATE standardele internationale / ISO – sisteme de management (inlcusiv standarde de nisa), precum si standarde de produse (marcaj CE) sau standarde de personal.Acreditat pentru MULTIPLE standarde ISO, cele mai comune sisteme de management.Acreditat pentru standarde ISO – sisteme de management DE BAZA: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. NANANA
Pentru ce standarde emite certificate Organismul de Certificare?Detalii mai sus.Detalii mai sus.Detalii mai sus.Organismul de Certificare emite certificate pe cele mai comune standarde ISO, recunoscute de forumul din care face parte parte. Organismul de Certificare emite certificate pe cele mai comune standarde ISO. Organismul de Certificare emite certificate pe cele mai comune standarde ISO.
MEMBRU IAF:

Organismul de Certificare emitent este
Membru IAF?

DADADANU
NUNU
SEMNATAR IAF – MLA:

Organismul de Certificare emitent al certificatului ISO este Membru semnatar al acordului IAF – MLA ce atesta recunoasterea reciproca a certificatelor emise de membrii semnatari?

DADADANUNUNU
VALABILITATEA CERTIFICATELOR:

Certificatul ISO este valabil la nivel national sau international? In ce situatii este valabil?

Certificatele sunt valabile la nivel international si national.Certificatele sunt valabile la nivel international si national.Certificatele sunt valabile la nivel international si national.Certificatele sunt recunoscute la nivel national, in toate situatiile in care nu se solicita certificat acreditat de un Organism de Acreditare.Certificatele nu sunt acreditate si sunt valabile doar in situatiile in care autoritatile contractante sau partenerii de afaceri nu solicita certificate acreditate.Certificatele nu sunt acreditate si sunt valabile doar in situatiile in care autoritatile contractante sau partenerii de afaceri nu solicita certificate acreditate.
SIGLE PE CERTIFICAT:

Ce sigle vor fi prezente pe certificatul ISO?

– Sigla Organismului de Acreditare.
– Sigla Forumului International de Acreditare IAF (www.iaf.nu)
– Sigla Organismului de Certificare.

Se acorda suplimentar: Certificat emis de IQNET -cea mai mare retea internationala de organisme de certificare. (www.iqnet-certification.com)

– Sigla Organismului de Acreditare.
– Sigla Forumului International de Acreditare IAF (www.iaf.nu)
– Sigla Organismului de Certificare.
– Sigla Organismului de Acreditare.
– Sigla Forumului International de Acreditare IAF (www.iaf.nu)
– Sigla Organismului de Certificare.
– Sigla Forumului din care face parte Organismul de Certificare.
– Sigla Organismului de Certificare.
Sigla Organismului de Certificare.Sigla Organismului de Certificare.
ACREDITARE RENAR:

Organismul de certificare este acreditat de RENAR – Organismului de Acreditare din Romania?

Acreditat de RENAR.Acreditat de Organisme de Acreditare similare pe plan international. RENAR recunoaste certificatele ISO ca fiind similare cu cele proprii RENAR.Acreditat de RENAR.NUNUNU
Indeplinirea conditiei “Certificat ISO acreditat de Organismul de Acreditare din Romania RENAR sau orice alt organism similar pe plan international”.
DADADANUNUNU
Bifarea cerintei „certificat ISO sau echivalent”.
DADADADADADA

Citeste mai multe despre Organismele de Certificare