CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii

Partenerul companiilor si profesionistilor ce ofera calitate

Cine suntem?

Agentia CISEO® – One Stop Shop este integratorul de servicii si solutii perfect adaptat in domeniul Certificarii  & Implementarii Standardelor Europene in Organizatiile din Romania.

Mai concret, Agentia CISEO® – One Stop Shop este puntea de legatura dintre clienti si Organisme de Certificare sisteme de management, standarde de produs si de personal, consultanti si furnizori de formare profesionala.

Agentia de certificare si implementare standarde internationale, europene si nationale este organizatia competenta sa furnizeze servicii specializate de informare, educare si intermediere pentru companiile sau profesionistii care doresc sau au nevoie sa demonstreze, in fata autoritatilor statului, partenerilor de afaceri nationali si internationali sau clientilor sai, faptul ca presteaza o activitate comerciala sau profesionala in conformitate cu standardele de bune practici din domeniul lor.

Citeste aici ce inseamna termenul de “agentie” .

CISEO® este Marca inregistrata in Registrul marcilor OSIM, pentru Clasa de produse si/sau servicii clasificata NISA: 35 Servicii de intermediere comerciala privind diverse produse; lucrari de birou, auditare (Numar marca:  155190 /  Data acordare:  14.06.2018)

1

Partenerul companiilor si profesionistilor ce ofera calitate

Echipa CISEO® reprezinta partenerul tau in relatia cu furnizorii de servicii in domeniul certificarii, instruirii si implementarii standardelor, precum:

 • Organisme de Certificare Organizatii, Produse si Personal.
 • Consultanti pentru implementarea Sistemelor de Management, Standardelor de Produs si altor Standarde internationale in organizatii (companii).
 • Auditori pentru evaluarea conformitatii cu standardele internationale.
 • Formatori pentru instruirea si certificarea personalului in diverse domenii de activitate, pentru standarde internationale, europene si nationale, inclusiv standarde ocupationale.

CISEO® – Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii reprezinta partenerul tau, la nivel national, in relatia cu Organisme de Certificare acreditate la nivel international.

In baza protocoalelor de colaborare incheiate cu diverse Organisme de Certificare, noi facilitam accesul clientilor nostri la certificate acreditate, valabile national si international, oferind suportul nostru pe intregul proces de certificare.

CISEO® – Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii reprezinta partenerul tau, la nivel national, in relatia cu firme de consultanta si consultanti / auditori cu experienta, expertiza si pregatire tehnica in diverse domenii de activitate.

Consultantii sunt alocati pe proiecte in functie de specificul fiecarui proiect in parte.

CISEO® reprezinta partenerul tau, la nivel national, in relatia cu Furnizorii de formare profesionala care sunt Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori/traineri de renume:

 • Lectorii pentru cursurile ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, IFS, BRC si alte standarde internationale au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
 • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
 • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
 • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

Ce facem pentru tine?

Te informam corect si complet pentru a te sustine sa identifici si sa alegi solutia potrivita pentru tine, in cunostinta de cauza.

Noi facilitam accesul tau la:

Alaturi de CISEO® ai acces la toate tipurile de certificate si de consultanta disponibile pe piata din Romania

 • in Domenii Certificare & Implementare precum: Calitate, Mediu, SSM / Sanatate si Securitate Ocupationala, Management Integrat, Securitatea Informatiei, Siguranta Alimentara, Continuitatea Afacerii, Managementul Energiei, Dispozitive Medicale, Managementul Deseurilor, Managementul Serviciilor IT, Managementul Riscurilor, Mediu, Responsabilitate Sociala,  Soft Skills, Industria Auto, Industria Aerospatiala, Industria Lemnului & Conexa (FSC), Industria petrolifera, petrochimica si a gazelor naturale si
 • pentru Standarde ISO / Internationale  precum ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, SA 8000, ISO 27001, ISO 20000, ISO 22301, ISO 28000, ISO 50001, ISO 3834, EN 15085, EN 15615, IATF 16949, EN 9100 , ISO 22716, ISO 15593, ISO 13485, FSC etc.

Alaturi de CISEO® ai acces la servicii specializate de consultanta si consultanti / auditori / lectori – formatori cu experienta, expertiza si pregatire tehnica in diverse domenii de activitate precum:Constructii, Instalatii electrice, Instalatii gaze, Import / Export: Produse, Echipamente, Utilaje, Servicii IT & Telecomunicatii, Laboratoare Medicale, Laboratoare de Incercari – Etalonare / Testare / Calibrare, Servicii Transport & Logistica. Furnizori Produse si Servicii din Domeniul Medical / Servicii Medicale (cabinete, clinici, OCC / CRO), Industria Alimentara & Conexa / FMCG, Industria Auto, Productie Reglementata de Noua Abordare UE, Alte servicii prestate la nivel international ;Domenii reglementate – comercializare produse pe piata Europeana: Produse pentru constructii; Echipamente de joasa tensiune, sub presiune, de refrigerare; Jucarii; Compatibilitate electromagnetica; Masini; Echipamente individuale de protectie; Arzatoare cu combustibili gazosi; Ascensoare; Ambalaje si deseuri de ambalaje; Dispozitive medicale etc.

De ce ai nevoie de noi?

Pentru ca este un domeniu complex care iti consuma mult timp si necesita cunostinte de specialitate atunci cand vrei sa obtii o certificare ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000 sau pentru alte standarde internationale.

Noi iti oferim solutii diverse si complete, reprezentand interesele organizatiei tale in fata consultantilor, auditorilor, lectorilor, formatorilor si a Organismelor de certificare.

Cine sunt clientii nostri?

 • Suntem dedicati companiilor si profesionistilor.

  Portofoliul CISEO® si al echipei cu care lucram cuprinde toate tipurile de organizatii ce au obligatia si/sau dorinta sa implementeze un sistem de management, sa obtina certificare si sa-si instruiasca personalul,  conform standardelor internationale, europene si nationale (inclusiv standardelor ocupationale):

  •     Intreprinderi mari / Corporatii / Companii multinationale,
  •     IMM-uri (Intreprinderi Micro, Mici si Mijlocii),
  •     Entitati Publice (institutii publice, spitale, primarii, consilii judetene, scoli, inspectorate scolare, etc),
  •     Asociatii / Fundatii / ONG-uri,
  •     Cabinete – medicale, notariale, de avocatura, etc
  •     Organizatii de orice alt tip, nationale sau internationale.

  Cu toate acestea, peste 95% dintre organizatiile din portofoliul CISEO sunt companii.

  De asemenea, din portofoliul CISEO® fac parte profesionistii care desfasoara o activitate profesionala in domenii de nisa, specializate, tehnice, de o mare importanta in cariera personalului si activitatea profesionala a acestuia si a companiilor in care lucreaza:

  • Cursurile in-house organizate de CISEO® sunt cursuri in domeniul standardelor internarionale si cursuri tehnice, dedicate managementului, specialistilor din departamentele de calitate si personalului tehnic care are nevoie de instruire si certificare / autorizare in diverse domenii.
  • Cursurile open CISEO® sunt dedicate profesionistilor cu functii de conducere sau responsabilitati cheie in companii. In peste 95% din cazuri, participantii la cursurile CISEO organizate in sistem deschis publicului sunt persoane cu responsabilitati majore in companiile in care lucreaza (sefi de departamente, auditori, consultanti, specialisti care indeplinesc roluri cheie).
 • Lucram la nivel national.

  Indiferent de locatia / judetul in care clientii nostri se afla si isi desfasoara activitatea, prin intermediul echipei noastre care acopera toata tara, onoram cererile primite din orice zona sau judet al Romaniei.

Topul Regiunilor deservite de CISEO:

1.    Regiunea Bucuresti – Ilfov
2.    Regiunea Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu)
3.    Regiunea Sud Muntenia (Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman)
4.    Regiunea de Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui)
5.    Regiunea Sud-Est Dobrogea (Braila, Buzau, Constanta, Galati, Vrancea, Tulcea)
6.    Regiunea Nord – Vest (Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj)
7.    Regiunea Vest (Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis)
8.    Regiunea Sud Vest Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea).

Ce rezultate avem?

Rezultatele sunt ceea ce conteaza:

Experienta de lucru de peste 10 ani (incepand din anul 2013) in  mii de proiecte pentru companii si profesionisti din Romania:

prima certificare, recertificare, supraveghere, consultanta, instruire sau instruire in alte domenii (ANC, ISCIR, Soft Skills etc.)

Vezi aici cele mai des intalnite tipuri de proiecte realizate

Ce obtii lucrand in parteneriat cu CISEO?

In parteneriat cu CISEO vei obtine:

 •     Unul sau mai multe Certificate, cu acreditarea potrivita pentru compania ta.
 •     Furnizorul potrivit de servicii in domeniul certificarii, implementarii si instruirii conform standardelor internationale – fie Organism de Certificare, fie Auditor, fie Consultant, fie Furnizor de Formare Profesionala.
 •     Auditori / Consultanti / Lectori cu expertiza si experienta in companii de renume.
 •     Acces la servicii de care nu ai putea beneficia daca nu ne-ai alege pe noi. 
 •    Suportul nostru initial si ulterior, timp de 3 ani.
 •    Cumperi ce ai nevoie, nu ce dorim noi sa iti vindem.
 • Preturi corecte: preturile CISEO sunt calculate tinand cont de o multitudine de factori. De exemplu, in cazul certificarii, preturile sunt ajustate in functie de categoria din care face parte Organismul de Certificare si certificatele obtinute (detalii aici: https://ciseo.ro/servicii/organisme-de-certificare-iso/), categoria din care face parte Consultantul alocat pentru proiectul tau (detalii aici: https://ciseo.ro/registrar/ )  sau categoria din care face parte Formatorul (detalii aici: https://ciseo.ro/servicii/formatori-de-formare-profesionala/). In cazul cursurilor open, pretul cursurilor variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.). La grila de preturi standard se acorda reduceri si bonusuri, conform unei politici corect stabilite si publicate pe site-urile CISEO: https://cursuri.ciseo.ro/politica-de-reduceri-bonusuri/

In mediul economic in care ne desfasuram activitatea in prezent,  a devenit foarte clar faptul ca ceea ce pentru unii reprezinta un adevarat obstacol, pentru altii poate fi o extraordinara oportunitate.

Iar aceasta oportunitate este de obicei reprezentata, in cazul companiilor, de:

 •     mai multi clienti in portofoliu,
 •     clienti mai buni si mai stabili,
 •     clienti de renume national sau international,
 •     vanzari mai mari,
 •     rentabilitate si profitabilitate crescute,
 •     procese interne optimizate, mai performante,
 •     costuri reduse,
 •     accesul pe noi piete,
 •     imagine mai buna la nivel national si international.

CISEO – Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii este, pentru organizatiile din Romania, partenerul potrivit, competent si de incredere, care actioneaza ca  integrator de servicii si solutii perfect adaptate in domeniul standardelor internationale !

Afla DE CE NOI

Portofoliu Clienti CISEO: