Certificare ISO

Procesul de Certificare ISO consta in mai multe etape de auditare efectuate de catre un Organism de Certificare ISO independent, cu scopul evaluarii conformitatii organizatiei cu cerintele standardelor ISO / Sistemelor de Management.

Echipa de auditori ISO verifica, in cadrul auditului de certificare ISO, daca un anumit standard ISO sau Sistem de Management a fost implementat si este mentinut in organizatia auditata, urmarind cerintele standardului, cerintele legale si cerintele proprii ale organizatiei.

Fiecare Sistem de Management supus procesului de certificare ISO contine un set de reguli de buna practica specifice domeniului sau de aplicare.

Certificarea unor Sisteme de Management se solicita foarte des in diverse situatii, domenii de activitate, legislatii, de diferite parti contractuale (clienti, furnizori), autoritati, etc.

Cel mai adesea, o organizatie decide sa treaca printr-un proces de certificare ISO specific domeniului sau de activitate atunci cand o terta parte ii solicita sa furnizeze dovada conformitatii cu standardele ISO.

Decizia de alegere a Organismului de Certificare ce furnizeaza serviciile de certificare ISO se ia avand la baza recunoasterea si reputatia organismului, dar si ratiuni financiare, de exemplu pretul certificarii ISO.

Alege procesul de certificare ISO potrivit pentru compania ta ! Cere oferta CISEO – ISO One Stop Shop si afla pretul ISO !

Ai nevoie de CERTIFICAT ISO?

Ai nevoie de Documentatie ISO?