Politica privind protectia datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care le colectam despre tine.

Informatiile pe care le colectam despre tine si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizezi si la care subscrii, modul in care ai utilizat produsele si serviciile si modul in care ai interactionat cu CISEO chiar daca nu eşti client, sau ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

Poti gasi completarile privind protectia datelor pentru toate produsele si serviciile noastre la sectiunea Protectia Datelor pe site-ul nostru www.CISEO.ro.

Te informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Iti vei putea exercita oricand, dupa trimiterea unui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare.Citeste in continuare mai multe detalii.

CISEO va prelucra datele tale cu caracter personal in baza urmatoarelor:

  • 1. Executarea sau incheierea contractului cu tine si pentru a da curs solicitarilor tale.

Te informam ca datele solicitate prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Datele tale personale pot fi utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii serviciilor de instruire, implementare si certificare solicitate de tine sau pentru care ne-ai dat anterior acordul tau.

Acest lucru ne permite, de asemenea, sa iti emitem factura in functie de serviciile pe care le-ai utilizat. De asemenea, trebuie sa realizam verificari ale creditului pentru a-ti oferi produsul sau serviciul nostru.

  • 2. Interesele comerciale legitime ale CISEO, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii site-urilor si serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor tale. In plus, in unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrari. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa consulti sectiunea Drepturile tale din aceasta informare.
  • 3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul tau de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor de asistenta juridica ce vor fi prestate.
  • 4.Consimtamantul pe care il acorzi atunci cand CISEO nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Cumperi sau utilizezi oricare dintre produsele si serviciile noastre;
  • Utilizezi site-urile noastre sau alte produse si servicii CISEO;
  • Transmiti o cerere sau te inregistrezi pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Te abonezi la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactezi prin diverse canale, sau ne soliciti informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Iei parte la o competitie, tragere la sorti sau studiu;
  • Vizitezi sau navighezi pe site-urile nostru sau alte site-uri ale partenerilor CISEO;
  • Ai acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii nostri comerciali sau asociatii nostri, precum si unor terti furnizori sau contractanti ai nostri, sa faca schimb de informatii cu noi in ceea ce priveste informatiile cu caracter personal;
  • Atunci cand datele tale cu caracter personal sunt publice; sau
  • Esti clientul unei activitati comerciale pe care o achizitionam.

De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens. Acestea includ agentii de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agentii de verificare/control al creditului/bonitatii si agentii de calculare a facturii.

Utilizam cookie-uri (fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul tau) si alte tehnici cum ar fi web beacons (fisiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmari miscarile tale pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare in acest sens si in legatura cu modul de a opta pentru renuntarea la acestea, te rugam sa consulti sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.CISEO.ro .

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt, daca este cazul:

  • Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul tau de telefon fix si/sau mobil, data nasterii, sexul si adresa de e-mail;
  • Informatii privind cardul tau de credit sau de debit, informatii privind contul tau bancar si alte informatii bancare – de exemplu, va trebui sa ne dai aceste informatii atunci cand contractezi serviciile noastre. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plati ori de cate ori faci o achizitie;
  • Contactul tau cu noi, cum ar fi o nota sau inregistrarea unui apel pe care l-ai facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Live Chat, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;
  • Informatii privind conturile tale create pe oricare dintre site-urile noastre, cum ar fi serviciile de care esti interesat sau pe care le-ai accesat sau alte informatii in legatura cu conturile tale pe oricare dintre site-urile CISEO: https://ciseo.ro; https://cursuri.ciseo.ro ; https://shop.ciseo.ro
  • Informatii privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii si informatii de securitate similare utilizate pentru autentificare si accesul la conturi si servicii;
  • Preferintele tale pentru anumite produse, servicii si stil de viata atunci cand ne spui care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, in baza modului in care utilizati produsele si serviciile;
  • A se vedea sectiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri, web beacons si alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Istoricul tau de navigare pe site-urile CISEO, daca ne-ai dat permisiunea sa colectam aceste informatii. Cu toate acestea, istoricul paginilor vizitate este limitat la o scurta perioada de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. Utilizam aceste informatii privind interesele pentru a-ti trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a-ti arata reclame personalizate. Poti sa renunti la reclame conform sectiunii Cookie-uri pe site-ul nostru www.CISEO.ro sau, in cazul marketingului, prin intermediul sectiunii Setari privind Protectia Datelor,
  • Informatiile pe care le obtinem din alte surse, cum ar fi agentii de credit, agentii de prevenire a fraudelor, precum si de alti furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum si comportamentul la navigarea online.
  • Pentru programul de loialitate constand in oferirea unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelitaţii clientului.

De asemenea, vom obtine informatii in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre, cum ar fi:

  • Nivelul serviciilor care ti se presteaza – de exemplu, probleme intampinate si alte evenimente care pot afecta serviciile noastre sau alte partenerilor nostri;
  • Detalii privind modul in care utilizezi anumite servicii sau produse.

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciului nostru

Prelucrarea comenzii tale si furnizarea produselor si serviciilor dorite

  • Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ai achizitionat de la noi, precum si pentru a te tine la curent cu evolutia comenzii tale;
  • Pentru a-ti furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in contractul cu tine, precum si pentru a te contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor.

Facturare si relatii cu clientii

  • Pentru a te factura pentru utilizarea produselor si serviciilor noastre.
  • Pentru a te contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
  • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le poti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

  • Te vom contacta cu mesaje ale serviciului de relatii cu clientii pentru a-ti furniza informatii la zi in legatura cu produsele si serviciile noastre, de exemplu, in legatura cu modificarile termenilor si conditiilor noastre.

CISEO utilizeaza date cu caracter personal cum ar fi numele tau, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil pentru a putea face cele mentionate mai sus. CISEO creeaza rapoarte de management agregate si statistice din aceste informatii care nu te identifica in mod individual. De asemenea, CISEO poate prelua aceste date cu caracter personal si le poate anonimiza pentru a realiza o analiza mai aprofundata a serviciilor noastre. Aceasta contribuie la dezvoltarea serviciilor oferite clientilor de catre CISEO fara a identifica utilizatorii intr-un mod individual.

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor pe care ti le oferim

Imbunatatiri si inovatii privind produsele si serviciile noastre

  • Colectam informatii anonime, fara elemente de identificare sau agregate in scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

Administrarea site-urilor noastre si intelegerea modului de utilizare a site-urilor

  • Pentru protectia site-urilor noastre si gestionarea volumului de cereri. De exemplu, identificam perioadele de varf ale utilizarii, pentru a incerca sa ne asiguram ca putem face fata volumului la momentele respective;
  • Pentru intelegerea modului de utilizare a website-urilor, produselor si serviciilor noastre. Astfel putem urmari sa analizam, sa dezvoltam si sa imbunatatim aceste website-uri, produse si servicii, sa dezvoltam produse si servicii mai interesante si mai relevante, precum si sa personalizam produsele si serviciile noastre.
  1. Marketing si individualizarea serviciilor pe care ti le oferim

Marketing

  • In calitate de client al nostru, daca ti-ai dat consimtamantul, te vom tine la curent in general cu privire la noile produse si servicii, iti vom trimite buletine informative sau carti albe, te vom invita sa participi la un studiu sau te vom informa cu privire la oferte, promotii, trageri la sorti sau competitii. Individualizam aceste mesaje in baza tipurilor de produse si servicii pe care le-ati achizitionat de la noi.
  • Putem individualiza intr-o masura si mai mare aceste mesaje utilizand activitatile tale pe website-urile noastre, daca ne-ai autorizat sa prelucram aceste informatii in acest scop;
  • Daca ne-ai dat permisiunea, te vom contacta si pentru a-ti aduce la cunostinta produsele si serviciile CISEO, ale societatilor partenere CISEO si cele ale altor societati care consideram ca te-ar putea interesa daca nu optezi sa renunti la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastra;
  • Te vom contacta prin posta, online, telefonic sau prin notificari de tip „push” prin intermediul aplicatiilor noastre. Te vom putea contacta prin intermediul partenerilor nostri, insa in acestia vor fi autorizati sa prelucreze datele tale personale numai in numele CISEO si in conformitate cu politicile noastre;
  • Poti controla permisiunile tale de marketing si datele pe care le utilizam pentru individualizarea acestor comunicari in orice moment contactandu-ne la 0727963012 sau pe adresa e-mail protectiadatelor@ciseo.ro

 

Publicitate online

  • Pentru a-ti transmite o publicitate relevanta pentru tine, vei vedea, de asemenea, publicitate tintita online in baza utilizarii cookie-urilor. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-uri ale CISEO, cele ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi site-uri de retele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Daca nu doresti prelucrarea niciunor informatii prin utilizarea cookie-urilor, verifica sectiunea noastra Cookie-uri de pe site-ul www.CISEO.ro . Aceasta explica modul de a controla si de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.
  • Aminteste-ti ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele tale.
  1. Crearea de profiluri

In unele situatii va fi necesar sa iti intocmim profilul, in scopuri de frauda si securitate.

Verificari ale situatiei financiare si identitatii

  • Putem realiza o verificare a situatiei tale financiare atunci cand soliciti incheierea unui contract cu noi pentru orice produse sau servicii. Iti vom solicita detalii financiare si personale, ca de exemplu adresa ta curenta, sau CNP.
  • Cand analizam solicitarea ta, vom putea folosi profilare si decizii automate de luare a deciziilor.
  • De asemenea, vom utiliza datele tale cu caracter personal in scopul verificarii identitatii, pentru a asigura accesul la contul tau si in general pentru administrarea contului.

Prevenirea fraudelor si securitate

  • Vom prelucra datele cu privire la traficul tau in scopuri de protectie anti-frauda si detectare a fraudelor, pentru protejarea site-urilor noastre si detectarea utilizarii incorecte sau a avariilor la site-urilor noastre.

Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal

Daca este cazul, facem schimb de informatii cu caracter personal cu:

  • Societati partenere CISEO, cu care CISEO a incheiat un contract de colaborare.
  • Parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor si serviciilor pe care le-ai comandat sau utilizat;
  • Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele CISEO Registrar SRL sau al partenerilor CISEO;
  • Referinte privind agentii de prevenire a fraudelor sau de acordare de punctaje pentru intreprinderi sau alte agentii de acordare de punctaje pentru credit; De exemplu, in cazul incalcarii obligatiilor stipulate in contract in legatura cu durata contractului, plati sau utilizarea inadecvata a produselor si serviciilor, vom putea sa raportam aceste incalcari catre alte agentii de prevenire a fraudelor sau de profilare financiara;
  • Agentii de colectare a datoriilor sau alte organizatii de recuperare a datoriilor;
  • Furnizorii de registre ale abonatilor, daca nu ti-ai exprimat optiunea de a nu fi inscris in aceste registre;
  • Agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege;
  • O terta parte sau un organ, atunci cand dezvaluirea respectiva este necesara pentru indeplinirea oricarei legi aplicabile sau a altei cerinte legale sau de reglementare;
  • Terte parti pentru promotii comune cu acea terta parte. Acestea vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor;
  • Organizatii partenere pe care le-am ales cu atentie pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile lor (care pot include sau nu produse si servicii CISEO);
  • Alte terte parti, atunci cand le-ai dat acordul pentru dezvaluire in scopuri de autentificare si prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor si aplicarea legii

  • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostri.
  • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile tale pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

Fuziuni si achizitii

Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta organizatie, vom comunica informatiile tale catre acea organizatie.

Tertele parti cu care lucram

Daca ai achizitionat produse si servicii CISEO utilizand o terta parte sau o organizatie partenera, de multe ori trebuie sa facem schimb de informatii cu acestea ca parte a actiunii de administrare a acelei relatii si a contului tau – de exemplu, pentru identificarea comenzii tale si pentru a face plata catre aceste terte parti sau organizatii.

Daca am incheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu in numele nostru, iar acestia pot avea acces la datele tale cu caracter personal, nu ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie datele tale cu caracter personal decat in legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam si combinam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre tine a produselor si serviciilor, precum si utilizarea acestora de catre ceilalti clienti ai nostri, precum si pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

Produse ale tertelor parti pe care le achizitionezi prin intermediul contului tau CISEO

Atunci cand achizitionezi un produs sau serviciu al unei terte parti prin intermediul contului tau CISEO (cum ar fi serviciul de certificare sau de formare profesionala), inchei contractul pentru acest produs sau serviciu cu acea parte care vinde produsul sau serviciul. Ca parte la aceasta, esti de acord ca CISEO poate transmite vanzatorului anumite date cu caracter personal in vederea finalizarii achizitiei tale de la acesta.

In ceea ce priveste modul in care vanzatorul utilizeaza datele tale cu caracter personal, se vor aplica termenii si conditiile vanzatorului, precum si politicile sale privind protectia datelor si cookie-urile– va rugam sa le citesti cu atentie.

Transferuri internationale de date

In prezent, datele noastre sunt pastrate in locatiile noastre din Romania.

Poate fi necesar sa transferam informatiile tale catre alte societati partenere CISEO sau prestatori de servicii din tari din afara Spatiului Economic European (SEE). SEE este alcatuit din tarile Uniunii Europene, Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia: se considera ca acestea au legi echivalente in ceea ce priveste protectia datelor si a vietii private. Acest tip de transfer de date poate avea loc daca serverele noastre (respectiv, locul unde stocam datele) sau furnizorii si prestatorii nostri isi au sediul in afara SEE, sau daca utilizezi serviciile si produsele noastre in timp ce vizitezi tari din afara acestui spatiu.

Daca CISEO transmite informatiile tale catre o tara din afara SEE, ne vom asigura ca informatiile tale sunt protejate corespunzator. Ne vom asigura intotdeauna ca exista un contract legal corespunzator care acopera transferul de date, in conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeana (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en). In plus, daca se considera ca tara nu are legi echivalente cu standardele UE de protectie a datelor, atunci vom cere tertei parti sa incheie un contract legal care sa reflecte aceste standarde.

Durata de pastrare a datelor tale cu caracter personal

Vom stoca informatiile tale atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar.

Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula vom prelucra datele tale pe perioada existentei unui contract intre tine si CISEO, plus o perioada de zece ani de la incetarea acestuia.

Pastrarea in siguranta a datelor tale cu caracter personal

Colaboram cu echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor tale cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile tale pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.

Nu iti vom cere niciodata sa ne comunici informatiile tale sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspunzi pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane.

Site-ul nostru web poate contine link-uri la site-urile web ale unor terte parti. Nu raspundem pentru securitatea si continutul respectivelor site-uri ale tertelor parti. Prin urmare, asigurati-va ca cititi politica acelei societati privind protectia datelor si cookie-urile inainte de a utiliza sau de a pune informatiile personale pe site-ul acestora.

Acelasi lucru se aplica in cazul oricaror site-uri sau continuturi ale tertelor parti la care te conectezi utilizand produsele si serviciile noastre.

Poti alege sa dezvalui datele tale in anumite moduri cum ar fi plug-in-urile retelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter si Pinterest) sau utilizand servicii ale tertelor parti care iti permit sa postezi public analize sau alte informatii, iar o terta parte ar putea utiliza informatiile respective.

Plug-in-urile retelelor de socializare si aplicatiile de socializare sunt operate chiar de reteaua de socializare si respecta conditiile de utilizare si politicile acelor retele privind protectia datelor si cookie-urile. Trebuie sa te asiguri ca ai cunostinta de acestea.

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu tine, daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem trebuie actualizate sau in cazul in care consideri ca acestea pot fi incorecte, te poti autentifica in conturile tale pe site-urile noastre pentru actualizarea acestora (Autentificare > Contul meu) sau poti contacta echipa noastra la adresa office@ciseo.ro

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detine CISEO in legatura cu tine. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, te rugam sa ne trimitic o solicitare pe adresa protectiadatelor@ciseo.ro

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat in anumite circumstante. De exemplu, CISEO se asigura ca iti poti lua datele permitandu-ti sa accesezi sis a modifici datele din contul tau, de exemplu https://cursuri.ciseo.ro/profil/

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, ai dreptul de a te opune prelucrarii de catre CISEO a datelor tale cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doresti sa mai primesti mesaje de marketing din partea CISEO privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, poti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau posta).

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Contacteaza echipa CISEO la numerele de telefon disponibile pe site-urile noastre.
  • Acceseaza link-ul de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a te dezabona;
  • Spune-i reprezentantului CISEO daca primesti un apel de marketing;
  • Trimite un e-mail la adresa protectiadatelor@ciseo.ro pentru instructiuni sau cu solicitarea ta.

Daca optezi pentru renuntarea la mesajele de marketing, aceasta nu inseamna ca nu vei mai primi mesaje referitoare la servicii. Pe acestea le vei primi in continuare (daca nu am indicat altfel).

Pentru renuntarea la mesajele de marketing ale altor societati partenere CISEO, te rugam sa le contactezi direct.

Pentru administrarea cookie-urilor si o mai buna intelegere a ceea ce sunt acestea:

Doresti sa dezactivezi un cookie sau sa intelegi mai multe cu privire la natura acestora? Consulta sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.CISEO.ro pentru detalii complete in acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrari realizate in temeiul intereselor noastre legitime:

Te rugam sa contactezi echipa noastra sau trimite-ne un e-mail pe adresa protectiadatelor@ciseo.ro

Cum sa inaintezi o plangere

Daca doresti sa ne contactezi in legatura cu oricare dintre drepturile tale sau sa faci o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele tale cu caracter personal, te rugam sa contactezi echipa CISEO la numerele disponibile pe site-urile noastre sau trimite-ne un e-mail adresa protectiadatelor@ciseo.ro Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca ai in continuare nemultumiri, poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor tale cu caracter personal

In cazul in care consideri ca datele pe care le detinem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri ca nu ar trebui sa prelucram datele tale, te rugam sa contactezi echipa CISEO pentru o discutie in legatura cu drepturile pe care le ai. In anumite circumstante, vei avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

Dreptul de stergere

CISEO urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele tale doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, ai dreptul de a ne solicita sa stergem datele tale cu caracter personal pe care le detinem. In cazul in care consideri ca iti pastram datele mai mult decat este necesar, ar fi bine sa verifici mai intai cu un representant CISEO daca a incetat contractul tau cu CISEO. Daca acesta a incetat, este posibil sa avem in continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal (pentru informatii suplimentare in legatura cu perioadele de pastrare, a se vedea sectiunea Durata de pastrare a datelor tale cu caracter personal).