Indrazneste sa te perfectionezi ! Vino la curs !

Dorinta de perfectionare continua este simtita de toti oamenii care vor mai mult de la cariera lor profesionala sau afacerea lor. Indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea, aceasta dorinta poate fi satisfacuta numai prin (auto)educare, invatand incontinuu. Toti cei care ne dorim o frumoasa cariera profesionala sau o afacere sanatoasa si solida, cu rezultate financiare cat mai bune pe termen mediu si lung, suntem “open minded” atunci cand intuim ca, noua sau oamenilor cu care lucram, ni se ofera sansa de a acumula cunostinte noi, transformatoare. Si suntem deschisi mai ales atunci cand stim ca avem de invatat de la specialisti, de la oameni care, dincolo de teorie, ne transmit invatamintele asimilate de ei in zeci de ani de experienta practica. Abia atunci intelegem si apreciem adevaratul plus de valoare pe care ni-l aduce in viata noastra un curs de instruire.


Dupa instruire, cu totii suntem constienti ca, pentru a atinge rezultatele dorite, este nevoie de actiune.
Actionand, mai intai pentru a ne satisface dorinta profunda de perfectionare si apoi pentru a pune in practica toate cunostintele dobandite, devenim constienti si de faptul ca obiectivele noastre profesionale cele mai indraznete se pot transforma dintr-o data in realitate.

Vino la cursurile organizate de CISEO – One Stop Shop (www.ciseo.ro) !

Indrazneste sa te transformi !
Te asteptam alaturi de noi, sa inveti de la cei mai buni specialisti.

Indrazneste sa iti transformi afacerea!
Trimite la curs oamenii din echipa ta care isi doresc mai mult de la cariera lor ! Noi te sustinem sa ai in echipa ta cei mai buni profesionisti si, impreuna cu ei, sa iti dezvolti compania pana la nivelul pe care ti-l doresti.

Te asteptam la Bucuresti, Brasov sau oriunde in tara !

Participa la cursuri de auditor intern / extern, de specializare / particularizate, organizate in sistem deschis / public sau in-house, in cadrul companiei tale, pentru:
Sisteme de Management necesare in orice organizatie: Managementul Calitatii (ISO 9001), de Mediu (ISO 14001), Sanatatii si Securitatii Ocupationale (OHSAS 18001), Securitatii Informatiei (ISO 27001), Responsabilitate sociala (SA 8000) etc.
sau
– Sisteme de Management dedicate companiilor din: Industria Alimentara / Siguranta Alimentara (ISO 22000 / HACCP, FSSC 22000, IFS, BRC), Industria Auto (ISO / TS 16949), Dispozitive Medicale (ISO 13485), Energie (ISO 50001), Cosmetice (ISO 22716), SA8000 Responsabilitate Sociala etc.

Afla mai multe detalii aici: https://ciseo.ro/formare-profesionala-cursuri-iso/
sau
Inscrie-te direct aici: https://ciseo.ro/inscriere-curs-iso/

Despre Cursurile CISEO: Prezentare Cursuri CISEO

Despre CISEO – One Stop Shop: https://ciseo.ro/despre-noi/

De ce noi ? Afla de aici: https://ciseo.ro/de-ce-noi/