planificare ISO 9001

Planificarea actiunilor de tratare a riscurilor si oportunitatilor conform ISO 9001:2015

In momentul in care se planifica Sistemul de Management al Calitatii, este foarte importanta planificarea actiunilor de tratare a riscurilor si oportunitatilor, astfel incat organizatia sa obtina rezultatele dorite si sa evite efectele nedorite.

Ca obiectivele referitoare la calitate sa fie realizate conform planificarii lor, este nevoie ca organizatia sa obtina un certificat ISO 9001:2015 pentru Sistemul de Management al Calitatii.

Organizatia care a implementat un Sistem de Management al Calitatii conform ISO 9001:2015 Managementul Calitatii trebuie sa planifice:

  1. Actiunile de tratare a riscurilor si oportunitatilor
  2. Modul in care sa integreze si sa implementeze actiunile de mai sus in procesele Sistemului de Management al Calitatii
  3. Modul in care sa evalueze eficacitatea actiunilor de mai sus

CISEO ofera certificare ISO 9001:2015 companiilor care doresc sau au nevoie sa demonstreze, in fata autoritatilor statului, partenerilor de afaceri nationali si internationali sau clientilor sai, faptul ca presteaza o activitate comerciala sau profesionala in conformitate cu standardele de bune practici din domeniul lor.

Obtine oferta de pret potrivita pentru compania ta aici: https://ciseo.ro/certificare-iso-9001

by CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii