Porsche Finance Group a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru leasing si management de flote

In ultimul trimestru al anului 2012 Porsche Leasing si Porsche Mobility au fost evaluate in vederea certificarii Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001:2008. In urma auditarii, ambele companii au obtinut Certificatul ISO 9001:2008, recunoscut atat in Romania, cat si la nivel international.

„Pe langa confirmarea faptului ca ne respectam angajamentele fata de clientii nostri, in conformitate cu standardele internationale de calitate, aceasta certificare ofera Porsche Finance Group un avantaj competitiv pe piata si vine ca o recunoastere a atentiei pe care o acordam constant calitatii serviciilor pe care le oferim”, a declarat Christoph Binder, CEO al companiei. „De asemenea, este un semnal extrem de important pentru echipa Porsche Finance Group, care de ani de zile a setat standardul de calitate in finantarea auto din Romania”, a adaugat Christoph Binder.
Printre criteriile de calitate indeplinite de Porsche Finance Group pe baza carora s-a obtinut certificarea ISO 9001:2008 s-au numarat: abilitatea de a oferi constant clientilor produse si servicii la nivelul standard de calitate, optimizarea proceselor interne, dar si imbunatatirea continua a produselor si serviciilor.
Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto si Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari. Porsche Finance Group ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.
Porsche Leasing Romania IFN SA ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii.