rezultatele intentionate

Rezultatele intentionate ale Sistemelor de Management

Implementarea unor Sisteme de Management nu este suficienta pentru atingerea obiectivelor stabilite, ci este nevoie de o monitorizare atenta a performantelor acestor sisteme in cadrul organizatiei tale. O monitorizare corecta a Sistemelor de Management se realizeaza cu ajutorul unui personal calificat care efectueaza audituri ce vor contribui la imbunatatirea continua a proceselor din cadrul unei organizatii.

Pentru a atinge rezultatele intentionate, inclusiv cresterea performantei calitatii, de mediu sau SSM, organizatia trebuie:

  • sa stabileasca,
  • sa implementeze,
  • sa mentina si
  • sa imbunataeasca continuu un sistem de management, care sa includa procesele necesare si interactiunile acestora, in conformitate cu cerintele standardelor internationale.

Daca vrei sa coordonezi audituri ale Sistemelor de Management, poti sa te specializezi in acest domeniu cu ajutorul Cursurilor Online de Cerinte, Auditor Intern, Auditor Extern ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Daca esti pregatit sa evoluezi in cariera si sa cresti performantele organizatiei tale, alege aici cursul potrivit pentru tine sau echipa ta: https://ciseo.ro/servicii/cursuri-online/

by CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii