SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII IN INDUSTRIA AEROSPATIALA - AS/EN 9100, IN HOUSE

Cursul de formare Auditori interni pentru industria aerospatiala prezinta diferentele specifice domeniilor aviatie, spatiu si aparare, introduse de seria de standarde AS/EN 9100, asa cum au fost ele dezvoltate de IAQG (Grupul pentru Calitate in industria Aerospatiala Internationala).
Acest curs va ofera aptitudinile necesare pentru a putea planifica, pregati si efectua audituri interne, in baza AS/EN 9100, pentru a va asigura ca sistemul dvs. de managementul calitatii este implementat eficient, contribuind la imbunatatirea continua a organizatiei Dvs.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Managerii de calitate din industria aerospatiala
• Responsabilii pentru sistemul de management al calitatii si auditorii interni, ce activeaza in domeniul aeronautic si spatial.
• Consultantii SMC din industria aerospatiala
OBIECTIVE
• Cursul va invata cum sa conduceti un audit al sistemului de management al calitatii pentru industriile de aviatie, spatiu si de aparare (AS/EN 9100), intr-un mod profesionist.
CONTINUT
• Cerinte introductive in standardul AS 9100, Rev. C, Dezvoltare si Istorie
• Geneza standardelor aerospatiale
• Politici referitoare la certificari si autorizari
• Sistemul de management al calitatii, de la ISO 9001 la AS/EN 9100, principalele directii
• Prezentarea cerintelor standardului AS/EN 9100
• Prevederile referitoare la audituri in AS/EN 9100: Definitie. Tipuri de audit
• Planificarea, pregatirea, efectuarea si raportarea auditurilor
• Aptitudinile auditorului, competenta si evaluare
Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecarui cursant este evaluata in funcţie de sarcini, discuţii, prezentari, contribuţii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului şi punctualitate.
Cerinte anterioare curs:
Se recomanda ca participantii sa fie familiarizati cu un sistem de management al calitatii, conform standardului ISO 9001.
CERTIFICAT
In functie de rezultatul obtinut la examen, participantii la curs vor primi certificatul de absolvire pentru „Auditor intern AS/EN 9100″.
DURATA: 2 zile
LOCATIE: la sediul Beneficiarului / Clientului.

Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta

Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):

  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: denumirea cursului, tema, standardele solicitate, data inceperii cursului, numarul de participanti la curs, localitatea unde va avea loc cursul in house, alte detalii importante din punctul dvs. de vedere.
  • Please enter a number greater than or equal to 7.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.