CURS AUDITOR INTERN SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII - ISO 9001, IN HOUSE

Cursul isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul calitatii.

CINE AR TREBUI SĂ URMEZE ACEST CURS
Acest curs este ideal daca sunteti responsabil pentru sistemul de management al organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.
OBIECTIVE
• planificati, conduceti si sa raportati un audit intern al SMC conform cerintelor din ISO 19011;
• aplicati abilitatile practice necesare pentru a efectua audituri interne eficace conform cerintelor ISO 9001;
• pregatirea specialistilor pentru sisteme de managementul calitatii in vederea efectuarii de audituri interne;
• efectuati audituri la locul de munca care sa contribuie la imbunatatirea continua.La finalul cursului veti sti sa planificati si sa coordonati activitatea de audit din firma dvs. in conformitate cu cerintele impuse de standardele ISO 9001 si ISO 19011.
CONTINUT
M1.Concepte şi termeni referitori la managementul calitaţii si auditul calitatii.
Cunoasterea si intelegerea standardelor ISO 9000
M2. Cunoştinţe şi tehnici de pregatire, conducere, raportare a auditului şi efectuare a activitaţilor care urmeaza auditului. Responsabilitaţile auditorilor. Tehnica interviului. (cf. SR EN ISO 19011:2011)
M3. Auditul la faţa locului (exerciţiu practice)Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecarui cursant este evaluata in funcţie de sarcini, discuţii, prezentari, contribuţii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului şi punctualitate.
CERTIFICAT
Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Auditor intern al Sistemelor de Management al Calitatii”.

DURATA : 3 zile

LOCATIE: In-House, la sediul Beneficiarului.

Acest curs se tine si in sistem open in Bucuresti, Brasov, Alte orase

Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta

Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):

  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: denumirea cursului, tema, standardele solicitate, data inceperii cursului, numarul de participanti la curs, localitatea unde va avea loc cursul in house, alte detalii importante din punctul dvs. de vedere.
  • Please enter a number greater than or equal to 7.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.