CURS AUDITOR INTERN SIGURANTA ALIMENTULUI - SR EN ISO 22000:2005 (HACCP), In House
CURS AUDITOR INTERN SIGURANTA ALIMENTULUI - SR EN ISO 22000:2005 (HACCP), In House
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemele de management al sigurantei alimentare si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului de management.
CINE AR TREBUI SĂ URMEZE ACEST CURS
• Reprezentantii managementului pentru siguranta/calitate; Directori calitate
• Directori generali; sefi de compartimente / departamente
• Persoanele desemnate cu auditul in organizatie
OBIECTIVE
• Sa descrie responsabilitatile unui auditor intern si sa descrie rolul unui audit intern pentru mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management
• Descrieti scopul si structura ISO 22000:2005, facand referire la procesele din lantul alimentar si la modelul unui sistem de siguranta alimentara pe baza unei analize a riscurilor
• Planifica, deruleaza si prezinta un audit intern din perspectiva sistemului de management al sigurantei alimentare conform ISO 19011
CONTINUT
• Prezentarea familiei de standarde ISO 22000, elemente cheie
• Cerintele standardului ISO 22000:2005
• Prezentarea cerintelor standardului ISO 19011 de auditare
• Efectuarea practica a unui audit
Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecarui cursant este evaluata in funcţie de sarcini, discuţii, prezentari, contribuţii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului şi punctualitate.
CERTIFICAT
Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor Intern in conformitate cu standardul SR EN ISO 22000:2005
DURATA : 3 zile
LOCATIE: IN HOUSE (la sediul clientului / beneficiarului)
Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta
Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):