Curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 Constanta (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala)

TIPUL CURSULUICurs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 Constanta
STANDARDULISO 9001 – Sistemul de Management al Calitatii
ISO 14001 – Sistemul de Management de Mediu
OHSAS 18001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
ACREDITARECurs acreditat de organismul de certificare international ce emite diploma.
EMITENT DIPLOMAFurnizor de formare profesionala – Organism de certificare standarde internationale, companie multinationala.
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala).
RECUNOASTEREDiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.
LOCATIE CURSCONSTANTA

Cursurile de formare Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi tinute si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

DURATA CURS5 zile
DATA & PRET CURSOrganizarea cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

Detalii curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 Constanta

SCOPUL CURSULUI
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemul integrat de management calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului integrat de management.
Aceasta instruire ofera o introducere in principiile de auditare a sistemelor de management integrat. Obiectivul acestei instruiri este de a va furniza cunostintele si abilitatile necesare pentru derularea de audituri interne conform tuturor celor 3 standarde si de a contribui la optimizarea continua a sistemului de management.

OBIECTIVE
• Explica obiectivul si structura standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001
• Descrie responsabilitatile unui auditor intern si rolul unui audit intern in mentinerea si optimizarea sistemelor de management conform acestor trei standarde
• Explica principiile, procesele si tehnicile selectate utilizate in determinarea si managementul aspectelor si impacturilor, inclusiv semnificatia acestora pentru auditorii de sisteme de management integrat
• Planifica si pregati un audit intern, strange probe de audit prin observare, intervievare si colectare de documente si inregistrari
• Scrie rapoarte concrete de audit care va vor ajuta sa optimizati eficienta sistemului de management.

CONTINUT
• Cerinte relevante din ISO 19011, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
• Documentatia unui sistem de management integrat
• Integrarea sistemelor de management al calitaţii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Principii ale integrarii. Tehnici de integrare.
• Auditul sistemelor de management integrat. Modalitati practice privind abordarea auditului din perspectiva auditorului si auditatului.
• Elementele componente ale procesului de audit intern in abordarea integrata a managementului calitatii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Obiectivele auditului, criteriile de audit, dovezile de audit, constatarile auditului, concluziile auditului.

CERTIFICAT

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.
Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor Intern Sistem de Management Integrat Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate ocupationala.