Cerere Oferta Complexa (Standarde Complexe & Organizatii peste 50 angajati)

 

Solicita Oferta CISEO Complexa

Reprezinti o companie medie sau mare cu mai mult de 50 angajati / mai multe puncte de lucru in judete diferite si/sau solicitarea ta include standarde complexe precum: IATF 16949, ISO 50001, SA8000, IFS, BRC, FSC etc.? Completeaza formularul de mai jos:

  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: Datele de identificare ale societatii (CUI, Reprezentant Legal); Tipul ofertei solicitate: Consultanta ISO, Certificare ISO, Pachet Complet (Consultanta si Certificare ISO), Recertificare ISO; Standardele solicitate (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22000 etc.); Domeniu de activitate certificat (asa cum va doriti sa apara pe certificatul ISO); Numarul total de angajati ai societatii; Numar puncte lucru certificate, judetele unde sunt acestea si numarul de angajati la fiecare punct de lucru; Motivul certificarii / implementarii ISO; In cat timp aveti nevoie de certificat?
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, APMG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.