Solicita Cursuri TEHNICE pentru tine sau echipa ta

Afla detalii (data, pret etc.) despre cursurile TEHNICE (autorizate ISCIR / ANC), organizate in toate regiunile tarii si din diverse categorii. Atentie: Cursurile tehnice se tin exclusiv pentru Companii care au Grupe minime de 20 participanti formate din angajatii unui singur Beneficiar sau din angajati ai mai multor Beneficiari, dar nu mai putin de 10 angajati/companie.
 • Please enter a number greater than or equal to 10.
  Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere la curs sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Catalog Cursuri CISEO

Vezi Calendarul si Preturile Cursurilor Open & Rezerva locuri pentru tine si echipa ta

Catalogul online de Cursuri CISEO

Catalogul de Cursuri CISEO –  https://cursuri.ciseo.roa fost creat pentru ca tu sa fii permanent la curent cu toate datele si informatiile actualizate, despre toate cursurile care te intereseaza.

Beneficiile tale:

 • Te inregistrezi cu un cont gratuit si vizualizezi PE LOC Calendarul & Preturile cursurilor: https://cursuri.ciseo.ro/cursuri/
 • Vizualizezi imediat Beneficiile tale, Prezentarea cursului, Prezentarea Furnizorului de Formare Profesionala / Emitentul Diplomei, disponibile in pagina fiecarui curs.
 • Data si pretul cursurilor sunt accesibile imediat ce ai intrat in contul tau.
 • Soliciti rapid si simplu detalii despre toate cursurile care te intereseaza – accesand un simplu buton „Ma intereseaza”, pentru fiecare curs dorit.
 • Primesti in cateva secunde, pe e-mail, informatii despre toate cursurile pentru care ai folosit butonul „Ma intereseaza”.
 • Vei putea sa trimiti online cererea ta de rezervare a locului – accesand un simplu buton „Rezerva loc” pentru fiecare curs open la care te-ai decis sa participi tu sau echipa ta.
 • Informatiile primite imediat pe e-mail, dupa accesarea butonului „Ma intereseaza” sau „Rezerva loc”, contin toate datele de care ai nevoie: Numele cursului, link-ul unde vei putea vizualiza oricand vei dori detalii despre curs, data si programul, locul, pretul, serviciile si facilitatile incluse in pret, discount-ul primit, furnizorul cursului, pasii pentru rezervarea locului si finalizarea inscrierii la curs. 
 • Te tinem informat pe e-mail, in timp real, despre orice actualizari ale datelor din Catalogul de Cursuri.
 • Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pana la finalizarea cu succes a inscrierii tale la cursuri.

Te rugam sa iti amintesti sa verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk), mai ales daca ai adresa gmail / yahoo, pentru a te asigura ca primesti toate informatiile solicitate de tine.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO