Iti oferim asistenta permanenta

Incepand de la faza de ofertare / contractare si pana la recertificare, pentru fiecare ciclu de valabilitate a certificatelor ISO, iti oferim asistenta permanenta.

Te poti baza pe noi pentru monitorizarea proiectului tau si poti apela ori de cate ori este necesar sa rezolvam pentru tine orice situatii apar.

CISEO iti este alaturi fara niciun cost. Te incurajam sa te folosesti, oricand ai nevoie, de cel mai important beneficiu al tau din colaborarea cu noi: ASISTENTA PERMANENTA !

Cere Oferta Simpla pentru Companii mici & Pachet complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.