ISO iti aduce in portofoliu clienti mari si importanti

Companiile medii si mari inteleg cel mai bine utilitatea implementarii si mentinerii standardelor ISO in organizatii. Prima dovada in acest sens consta in faptul ca, in cadrul acestora, sunt infiintate departamente de calitate in care este angajat personal specializat, instruit in domeniul ISO, pentru a se ocupa de implementarea si mentinerea sistemelor de management, asigurand imbunatatirea continua a proceselor interne, cu scopul satisfacerii cerintelor legale, de reglementare si ale clientilor.

Tocmai pentru ca aceste organizatii aplica si inteleg beneficiile ISO, atunci cand isi selecteaza proprii furnizori, le solicita acestora sa respecte la randul lor standardele ISO.

Daca te afli in situatia in care un client important iti cere sa indeplinesti cerintele ISO, ca si criteriu de eligibilitate pentru a incheia un acord comercial cu acesta, atunci gandeste-te ca, daca obtii ISO, castigi din mai multe puncte de vedere:

  • Oferi clientilor tai produse sigure, la cele mai înalte standarde de calitate. Clientii multumiti de calitatea primita si siguranta oferita nu vor mai dori sa schimbe furnizorul.
  • Clientii tai vor fi dispusi sa plătească un pret mai mare pentru valoarea adăugată pe care produsul tau o ofera. Cu alte cuvinte, produsul sau serviciul tau poate fi vandut la preturi bune doar daca este de valoare, iar valoarea sa este intotdeauna la aprecierea clientilor tai, cei care stiu sa faca cel mai bine diferenta dintre un produs conform si unul neconform. Mai concret, piata iti transmite semnale sa intelegi ca, daca produsul tau este conform cerintelor, incasările tale vor creste iar profitul înregistrat va fi mult mai satisfăcător decât pana acum.
  • Te vei bucura de aprecierea clientilor tai, imediat ce astia consuma sau folosesc produsul sau serviciul tau. In loc sa primesti reclamatii pe loc sau in următoarele zile, vei primi referinte pozitive ce iti vor aduce satisfactie pentru tot efortul depus de tine si resursele consumate ca sa iti satisfaci clientii.
  • Increderea clientilor tai in produsul sau serviciul tau va creste de la o zi la alta, stiind ca tu respecti regulile de buna practica in domeniu si nu încerci sa castigi foloase necuvenite inseland perceptia consumatorilor atunci când prezinti materia prima, tehnicile utilizate si avantajele produsului sau serviciului tau.
  • Te dezvolti mai mult decât oricând pentru ca, depasind barierele birocratice si respectând cerintele legale si cele ale clientilor tai, ajungi la o piata de desfacere pe care concurentii tau nu au acces din start. Doar procedand astfel ti se va permite sa iti vinzi produsele pe piata pe care iti doresti sa intri si sa te mentii dar pe care pana acum nu ai avut nicio sansa întrucât nu respectai cerintele minime de eligibilitate.
  • Producerea si livrarea oricărui produs sau serviciu de calitate costa bani si este evident ca trebuie sa aloci si multe alte resurse importante (timp, cunostinte, atentie, energie, sacrificii etc). Dar investitia ta va fi repede recuperata daca produci gandindu-te in primul rând la cerintele pietei si ale clientilor tai. Clientii tai cei mai importanti iti vor rămâne loiali si împreună cu acestia vei reusi sa cresti intr-un an cat altii in zece.

Cere Oferta ISO Simpla pentru Companii mici & Pachet ISO complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta ISO. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Click here to add your own text