Curs Auditor Intern ISO 22301 ( Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii )

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 22301
STANDARD & EDITIEISO 22301 – Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS2 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern ISO 22301 – Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii.

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Auditor intern ISO 22301 Managementul Continuitatii Afacerii”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 22301

Standardul ISO 22301 specifică cerințele pentru planificarea, stabilirea, implementarea, operarea, monitorizarea, revizuirea, întreținerea și îmbunătățirea continuă a unui sistem de management documentat pentru a proteja, a reduce probabilitatea de apariție, a se pregăti, a răspunde și a se recupera pierderile suferite in urma incidentelor perturbatoare atunci când acestea ar apărea.

Cerințele specificate în ISO 22301 sunt generice și se intenționează a fi aplicabile tuturor organizațiilor sau părților acestora, indiferent de tipul, dimensiunea și natura organizației. Mărimea aplicării acestor cerințe depinde de mediul de operare al organizației și de complexitatea acesteia.

Cursul isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul continuitatii afacerii.
Standardul ISO 22301 : 2012 este in curs de revizuire si va fi inlocuit cu ISO / DIS 22301  Securitate și reziliență – Sisteme de management al continuității afacerii – Cerințe.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs este ideal daca sunteti responsabil de sistemul de management al continuitatii in organizatia din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne in domeniul managementului continuitatii afacerii.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO