Curs Auditor Intern ISO 22301 ( Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii )

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 22301
STANDARD & EDITIEISO 22301 – Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS2 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern ISO 22301 – Sistemul de Management al Continuitatii Afacerii.

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de absolvire „Auditor intern ISO 22301 Managementul Continuitatii Afacerii”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern ISO 22301

Standardul ISO 22301 specifica cerintele pentru planificarea, stabilirea, implementarea, operarea, monitorizarea, revizuirea, intretinerea si imbunatatirea continua a unui sistem de management documentat pentru a proteja, a reduce probabilitatea de aparitie, a se pregati, a raspunde si a se recupera pierderile suferite in urma incidentelor perturbatoare atunci cand acestea ar aparea.

Cerintele specificate in ISO 22301 sunt generice si se intentioneaza a fi aplicabile tuturor organizatiilor sau partilor acestora, indiferent de tipul, dimensiunea si natura organizatiei. Marimea aplicarii acestor cerinte depinde de mediul de operare al organizatiei si de complexitatea acesteia.

Cursul isi propune sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul continuitatii afacerii.

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

Acest curs este ideal daca sunteti responsabil de sistemul de management al continuitatii in organizatia din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne in domeniul managementului continuitatii afacerii.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: