Te intereseaza cu adevarat evolutia ta, a echipei sau a afacerii tale?

Te invitam in Catalogul de Cursuri CISEO din care poti sa alegi cursurile potrivite pentru tine si/sau echipa ta:

Tema zilei de azi este supravietuirea. Pentru a supravietui in plan profesional, la munca sau in afaceri, este necesar sa evoluezi permanent. Acest lucru inseamna sa aloci timp constant pentru evolutia ta si/sau a echipei tale.

Incepe acum cu cele 2 minute necesare sa iti creezi contul in catalogul de cursuri CISEO:

Catalogul CISEO este un excelent instrument online utilizat de clientii nostri in scop pur informativ:

  • inscrierea oficiala la cursuri se face prin transmiterea pe email a unui formular completat si semnat, deci nu prin catalog;
  • prin catalog nu se fac plati online;
  • nu ti se solicita date sensibile sau cu caracter special, iar datele precum numele, email-ul si telefonul tau sunt in siguranta.

Intelegem reticenta ta in a pierde timp cu crearea unui cont si temerile legate de securitatea datelor tale sensibile. Insa datele tale pe care le vei comunica aici nu sunt date cu caracter special (nu solicitam prin catalog datele de facturare, CNP-uri, conturi bancare etc.). Datele pe care le comunici prin internet in mod obisnuit, oriunde ai nevoie de o oferta, vor fi folosite prin catalog cu acelasi scop ca atunci cand trimiti un simplu e-mail cu o cerere de oferta (adica pentru ofertare si informare).

Noi am creat acest catalog online, pe care il intretinem cu eforturi mari si constante de mai bine de 5 ani, tocmai pentru a putea veni prompt, rapid si complet in intampinarea cererilor primite de la toate persoanele care vor sa se inscrie la cursuri, din tara sau din afara Romaniei.

Asadar, daca si tu doresti sa te alaturi profesionistilor care isi dezvolta constant cariera si/sau afacerea aplicand bunele practici internationale si daca poti sa ne aloci 2 minute din timpul tau pentru a-ti deschide contul in catalog:

  • Obtii acum, pe loc, beneficii unice in domeniul standardelor internationale in Romania, pe care nu le vei mai intalni la niciun alt furnizor din acest domeniu, garantat.
  • Ceri si primesti imediat, pe e-mail, oferte de pret complete si informatii actualizate, direct din contul tau din catalog.
  • Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului, pentru tine si echipa ta.
  • Te tinem la curent imediat ce apar modificari/noutati.

Descopera, direct din contul tau din catalog, avantajul de a face parte din comunitatea CISEO.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, daca inca nu ai un cont in catalog, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de oferta, pentru a primi pe email oferta cu detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” din rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO