CURS DE FORMARE AUDITOR INTERN MANAGEMENTUL CALITATII IN INDUSTRIA AUTO ISO/TS 16949:2009

Durata : 3 zile (minim.8 ore / zi)
ISO/TS 16949:2009 este recunoscut de industria auto din intreaga lume. Cu un sistem de calitate cuprinzator, certificat ISO/TS 16949:2009, furnizorii pot indeplini asteptarile de baza ale producatorilor din industria auto cu scopul de a asigura satisfactia clientilor, pana la consumatorul final.

Standardul ISO/TS 16949:2009 specifica cerintele sistemului de management al calitatii pentru proiectarea, dezvoltarea, productia, instalarea si intretinerea produselor in industria auto. Se aplica la produse sau materiale de productie, la toate sediile unde producatorii sau furnizorii lor din industria auto fabrica produse sau ofera servicii.

CISEO ISO One Stop Shop, impreuna cu Centrul de instruire al Organismului de certificare RINA, inregistrat la IATF (International Automotive Task Force) pentru efectuarea de certificari in baza specificatiei ISO/TS 16949:2009, va ofera cursul de pregătire Auditori interni ISO/TS 16949:2009. Cursul este sustinut de lectori romani inregistrati ca auditori ISO/TS 16949 si este structurat conform cerintelor IATF.

CINE AR TREBUI SĂ URMEZE ACEST CURS
Acest curs se adreseaza persoanelor desemnate ca responsabili pentru sistemul de management al calitatii din cadrul organizatiei din care fac parte, auditorilor care doresc sa-si imbunatateasca performanta, organizatiilor care aplica un Sistem de Management al Calităţii in baza specificatiei ISO/TS 16949:2009 si doresc certificarea acestui sistem conform schemei de certificare IATF, altor persoane interesate de acest domeniu.

OBIECTIVE
La sfarsitul cursului veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa raportati un audit intern al sistemului de management al calitatii in industria auto conform cerintelor din ISO/TS 16949:2009
• elaborati un program de audit eficace si sa selectati metodele de audit adecvate
• utilizati tehnici cum ar fi listele de verificare si diagramele de flux si alte elemente ajutatoare eficace
• efectuati audituri la locul de munca care sa contribuie la imbunatatirea continua.

CONTINUT
Concepte privind sistemul de management al calitatii pentru industria auto:
– cerintele specificatiei tehnice ISO /TS 16949:2009
– modelul abordarii procesuale a unui sistem de management
– auditul in baza abordarii procesuale promovate de IATF
– reguli de certificare pentru domeniul auto pentru ISO/TS 16949:2009

Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecărui cursant este evaluată în funcţie de discuţii, prezentări, contribuţii personale, sarcini îndeplinite, gestionarea optimă a timpului şi punctualitate.

CURS DE AUDITOR INTERN CONFORM ISO/TS 16949 – INCLUDE MODULUL CORE TOOLS

Durata : 5 zile
Standardul ISO/TS 16949:2009 precizeaza cerintele sistemul de management calitatii pentru proiectarea, dezvoltarea, productia, instalarea si intretinerea produselor in industria auto. Se aplica la produse sau materiale de productie, la toate sediile unde producatorii sau furnizorii lor din industria auto fabrica produse sau ofera servicii.ISO/TS 16949:2009 este recunoscut de industria auto din intreaga lume. Cu un sistem de calitate cuprinzator, certificat ISO/TS 16949:2009, furnizorii pot indeplini asteptarile de baza ale producatorilor din industria auto cu scopul de a asigura satisfactia clientilor, pana la consumatorul final.
CINE AR TREBUI SĂ URMEZE ACEST CURS
Acest curs se adreseaza persoanelor desemnate ca responsabili pentru sistemul de management al calitatii din cadrul organizatiei din care fac parte, auditorilor interni, altor persoane interesate de acest domeniu. Nu necesita experienta anterioara.
OBIECTIVE
La sfarsitul cursului veti fi capabil sa:
• planificati, conduceti si sa raportati un audit intern al sistemului de management al calitatii in industria auto conform cerintelor din ISO/TS 16949:2009
• elaborati un program de audit eficace si sa selectati metodele de audit adecvate
• utilizati tehnici cum ar fi listele de verificare si diagramele de flux si alte elemente ajutatoare eficace
• efectuati audituri la locul de munca care sa contribuie la imbunatatirea continua.CONTINUT
Concepte privind sistemul de management al calitatii pentru industria auto:
– elementele definitorii ale ISO/TS 16949
– modelul abordarii bazate pe proces a unui sistem de management
– planificarea programului de audit
CORE TOOLS:
– APQP+PAP
– FMEA (AMDEC)
– MSA
– SPC
Pe tot parcursul cursului, performanţa fiecărui cursant este evaluată în funcţie de sarcini, discuţii, prezentări, contribuţii personale, sarcini îndeplinite, gestionarea optimă a timpului şi punctualitate.
CERTIFICAT
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor intern ISO/TS.

Solicita cursuri IN-HOUSE pentru echipa ta

Completeaza formularul de mai jos si obtine Oferta CISEO pentru Cursuri In-House, dedicate angajatilor tai si organizate la sediul companiei tale (minim 7 angajati per companie):
  • Va rugam sa mentionati mai sus, complet si corect, urmatoarele detalii necesare pentru intocmirea ofertei: denumirea cursului, tema, standardele solicitate, data inceperii cursului, numarul de participanti la curs, localitatea unde va avea loc cursul in house, alte detalii importante din punctul dvs. de vedere.
  • Please enter a number greater than or equal to 7.
    Va informam ca datele solicitate mai sus si prin formularele de inscriere sau cererile de aplicare pentru serviciile CISEO si ale partenerilor nostri sunt datele minime necesare pentru satisfacerea cerintelor legale privind intocmirea ofertei, contractului si facturii, pentru exercitarea obiectului legitim de activitate al societatii, inclusiv pentru elaborarea documentelor cerute de ANC, ISCIR, IRCA, SAAS, AMPG si alte organizatii sau organisme de certificare si/sau acreditare nationale sau internationale, sau pentru identificare in cazul eventualelor dispute juridice. Va informam ca depunem toate diligentele pentru a lua masuri in vederea stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate, conform legislatiei in vigoare. Durata pastrarii acestor date este conform prevederilor legale. Va puteti exercita oricand, dupa trimiterea acesui formular, urmatoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. Va informam ca datele dvs. personale sunt utilizate in scopul contactarii in vederea oferirii de servicii de instruire, implementare si certificare. Obiectul nostru de activitate nu se poate desfasura fara prelucrarea acestor date in scopurile mentionate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu transmiteti cererea dvs.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.