Curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala)

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii
ISO 14001:2015 – Sistemul de Management de Mediu
ISO 45001:2018 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ( Auditor Intern Sistem de Management Integrat Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate Ocupationala).
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

SCOPUL CURSULUI
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemul integrat de management calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului integrat de management.
Aceasta instruire ofera o introducere in principiile de auditare a sistemelor de management integrat. Obiectivul acestei instruiri este de a va furniza cunostintele si abilitatile necesare pentru derularea de audituri interne conform tuturor celor 3 standarde si de a contribui la optimizarea continua a sistemului de management.

OBIECTIVE
• Explica obiectivul si structura standardelor ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001
• Descrie responsabilitatile unui auditor intern si rolul unui audit intern in mentinerea si optimizarea sistemelor de management conform acestor trei standarde
• Explica principiile, procesele si tehnicile selectate utilizate in determinarea si managementul aspectelor si impacturilor, inclusiv semnificatia acestora pentru auditorii de sisteme de management integrat
• Planifica si pregati un audit intern, strange probe de audit prin observare, intervievare si colectare de documente si inregistrari
• Scrie rapoarte concrete de audit care va vor ajuta sa optimizați eficiența sistemului de management.

CONTINUT
• Cerinte relevante din ISO 19011, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.
• Documentatia unui sistem de management integrat
• Integrarea sistemelor de management al calitaţii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Principii ale integrarii. Tehnici de integrare.
• Auditul sistemelor de management integrat. Modalitati practice privind abordarea auditului din perspectiva auditorului si auditatului.
• Elementele componente ale procesului de audit intern în abordarea integrata a managementului calitatii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Obiectivele auditului, criteriile de audit, dovezile de audit, constatarile auditului, concluziile auditului.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO