Curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 (Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala)

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii
ISO 14001:2015 – Sistemul de Management de Mediu
ISO 45001:2018 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ( Auditor Intern Sistem de Management Integrat Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate Ocupationala).
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

SCOPUL CURSULUI
Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemul integrat de management calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului integrat de management.
Aceasta instruire ofera o introducere in principiile de auditare a sistemelor de management integrat. Obiectivul acestei instruiri este de a va furniza cunostintele si abilitatile necesare pentru derularea de audituri interne conform tuturor celor 3 standarde si de a contribui la optimizarea continua a sistemului de management.

OBIECTIVE
• Explica obiectivul si structura standardelor ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001
• Descrie responsabilitatile unui auditor intern si rolul unui audit intern in mentinerea si optimizarea sistemelor de management conform acestor trei standarde
• Explica principiile, procesele si tehnicile selectate utilizate in determinarea si managementul aspectelor si impacturilor, inclusiv semnificatia acestora pentru auditorii de sisteme de management integrat
• Planifica si pregati un audit intern, strange probe de audit prin observare, intervievare si colectare de documente si inregistrari
• Scrie rapoarte concrete de audit care va vor ajuta sa optimizati eficienta sistemului de management.

CONTINUT
• Cerinte relevante din ISO 19011, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.
• Documentatia unui sistem de management integrat
• Integrarea sistemelor de management al calitaţii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Principii ale integrarii. Tehnici de integrare.
• Auditul sistemelor de management integrat. Modalitati practice privind abordarea auditului din perspectiva auditorului si auditatului.
• Elementele componente ale procesului de audit intern in abordarea integrata a managementului calitatii, de mediu si de sanatate si securitate ocupationala.
• Obiectivele auditului, criteriile de audit, dovezile de audit, constatarile auditului, concluziile auditului.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: