Print Friendly, PDF & Email

Curs Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 22000 (HACCP)

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern ISO 9001 & ISO 22000
STANDARD & EDITIEISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calitatii.
ISO 22000 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul ISO.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001 si ISO 22000 (HACCP) / Auditor Intern pentru Sistemul de Management Integrat Calitate si Siguranta Alimentului.
RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul ISO.

DETALII CURS AUDITOR INTERN SISTEM INTEGRAT ISO 9001 & ISO 22000

SCOPUL CURSULUI
Aceasta instruire ofera o introducere in principiile de auditare a sistemelor de management integrat. Obiectivul acestei instruiri este de a va furniza cunostintele si abilitatile necesare pentru derularea de audituri interne conform celor doua standarde si de a contribui la optimizarea continua a sistemului de management.

OBIECTIVE
• Cunoasterea conceptelor si termenilor referitori la managementul calitatii; Introducere in tehnica auditului
• Cunoasterea si intelegerea standardelor ISO 9000 în vigoare
• Standardul ISO 9001 >> cerinte, >> studii de caz, >> exercitii, >> teste
• Identificarea cauzei-radacina a neconformitatii >> studii de caz >> exercitii >> teste
• Concepte si termeni specifici acestui sistem si comuni cu sistemul de management al sigurantei alimentului (ISO 22000)
• Calitatea igienica a alimentului; Reglementari privind siguranta alimentului; Principiile HACCP
• Etapele aplicarii HACCP: >> studii de caz
• Sistemul de igiena al unei organizatii care produce alimente (Codex Alimentarius)
• Auditul, competentele si responsabilitatile auditorului (cf. ISO 19011 >> studii de caz, >> teste
• Tehnici de audit, dezvoltarea aptitudinilor privind tehnica interviului, sfaturi practice pentru auditor >> studii de caz, teste
• Auditul combinat la fata locului (exercitiu practic)

CONTINUT
• Cerinte relevante din ISO 19011, ISO 9001, ISO 22000
• Documentatia unui sistem de management integrat
• Integrarea sistemelor de management al calitatii si sigurantei alimentului.
• Principii ale integrării. Tehnici de integrare.
• Auditul sistemelor de management integrat. Modalitati practice privind abordarea auditului din perspectiva auditorului si auditatului.
• Elementele componente ale procesului de audit intern în abordarea integrată a managementului calitatii si sigurantei alimentului.
• Obiectivele auditului, criteriile de audit, dovezile de audit, constatarile auditului, concluziile auditului.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in sistem in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open), va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale oragnizate in sitem open (deschis publicului)

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite direct din catalog cereri de informare, pentru a primi pe email detalii despre fiecare curs care te intereseaza.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Direct din catalog poti sa rezervi online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO