Print Friendly, PDF & Email

Curs Auditor / Auditor Sef ISO 45001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale ), acreditat IRCA

DENUMIRE CURSCurs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 45001 ( Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale ), acreditat IRCA
STANDARD & EDITIEISO 45001:2018 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
TIP CURSCurs acreditat de IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati (http://www.irca.org/)
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 45001 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, acreditata IRCA.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

In functie de rezultatul cursului se va obtine un certificat de absolvire / participare curs, acreditat IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati).

RECUNOASTEREDiploma acreditata IRCA este recunoscuta la nivel international si national.

Detalii curs Auditor / Auditor Sef / Auditor de Terta Parte / Auditor Extern ISO 45001

ISO 45001 Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale  reprezintă primul standard internațional pentru sănătatea și securitatea muncii. ISO 45001 oferă un cadru pentru îmbunătățirea siguranței angajaților, reducerea riscurilor la locul de muncă și crearea condițiilor de muncă mai bune, mai sigure, în întreaga lume.

Standardul include noua structură la nivel înalt (HLS), care este comună în toate noile standarde ISO. Această schimbare va pune un accent sporit asupra contextului organizației, managementului riscului și rolului managementului de vârf.

Acest curs oferă participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru efectuarea auditurilor primare, secundare și terțe ale sistemelor de management al sănătății și securității ocupaționale ISO 45001, în conformitate cu ISO 19011 sau ISO / IEC 17021, după caz.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

• Persoanelor care doresc sa devina auditori de terta parte inregistrati IRCA ( Registrul International al Auditorilor Certificati) pentru ISO 45001.

• Personalului companiei desemnat pentru efectuarea auditurilor de prima si/sau secunda parte cu privire la Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
• Managerilor companiei responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a Sistemului de Management al Sanatatii şi Securităţii Ocupaţionale
• Proiectantilor si consultantilor pentru Sistemele de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
• Organizatiilor aflate in faza de proiectare si implementare a SSO in baza ISO 45001, care doresc sa isi formeze personal calificat pentru proiectarea SSO, formarea auditorilor interni si efectuarea auditurilor.

OBIECTIVE:

 • Înțelegerea definițiilor, conceptelor și orientărilor pentru un management corect
 • Înțelegerea cerințelor standardului ISO 45001: 2018
 • Înțelegerea rolurilor și responsabilităților auditorului
 • Aplicarea conceptelor și orientărilor ISO 19011
 • Recunoașterea principiilor, practicilor și tipurilor de audituri
 • Înțelegerea rolului obiectivelor, domeniului și criteriilor în procesul de audit
 • Cum să planificați auditurile
 • Înțelegerea responsabilităților de audit
 • Comunicarea eficientă în timpul auditului;
 • Pregătirea concluziilor auditului
 • Raportarea rezultatelor auditului.

CONTINUT:

 • Principii, termeni si definitii privind Sistemul de Management al SSO
 • Cerintele standardului ISO 45001:2018;
 • Legislatia privind sanatatea si securitatea ocupationala
 • Identificarea si evaluarea riscurilor privind sanatatea si securitatea ocupationala
 • Monitorizarea performantelor SSO
 • Imbunatatirea continua
 • Procedura de certificare a SSO
 • Insusirea cunostintelor teoretice si practice privind procesul de audit conform ISO 19011
 • Proceduri de audit, Rolul și responsabilitățile auditorului, Obiective de audit, domeniu de aplicare și criterii, Planificarea auditului, Revizuirea documentelor, Comunicarea cu clientul auditat, Comunicarea cu echipa de audit, Raportul de audit, Închiderea auditului.

CONDITII DE PARTICIPARE: Conditie prealabila de participare la acest curs: o buna cunoastere a principiilor sistemelor de management si a standardului de referinta si/sau cel putin 6 luni de experienta profesionala in sectorul respectiv.

EXISTA UN CURS DE TRANZIȚIE LA ISO 45001?

Dat fiind că standardul ISO 45001 este primul standard internațional în domeniul OHS, nu există cursuri de „tranziție sau upgrade”. Există clauze suplimentare semnificative în noul standard pe care auditorii trebuie să le înțeleagă și să-și demonstreze cunoștințele.

Ca atare, este necesară absolvirea unui nou curs pentru a demonstra competența și înțelegerea acestui nou standard ISO 45001.

Afla aici Calendarul & Pretul Cursurilor OPEN (deschise publicului):

Nota: Catalogul CISEO este un excelent instrument online utilizat in scop pur informativ: inscrierea oficiala la cursuri se face prin transmiterea pe email a unui formular completat si semnat; prin catalog nu se fac plati online. Nu ti se solicita date sensibile sau cu caracter special, iar datele precum numele, email-ul si telefonul tau sunt in siguranta! Ceri si Primesti imediat, pe e-mail, informatii direct din catalog & Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului si pentru rezervarea online de locuri, pentru tine si echipa ta, la CURSURI ISO / STANDARDE INTERNATIONALE!

Nota: Daca nu mai gasesti userul si parola de acces in contul tau, verifica si folderul Spam sau reseteaza-ti parola.

Nota: Suntem aici pentru tine, la dispozitia ta!

FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

 • Lectorii pentru cursurile ISO au o bogata experienta atat in calitate de traineri pentru furnizori de formare profesionala de top, Organisme de Certificare acreditate, companii nationale si internationale, cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management implementate in cadrul companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu de activitate.
 • Lectorii pentru cursurile IRCA sunt Lead Auditori, certificati IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, auditori de terta parte si sefi ai echipelor de audit din cadrul Organismelor de Certificare acreditate, companii multinationale.
 • Lectorii pentru cursurile ANC si ISCIR au o vasta experienta practica si pedagogica in activitatea de formare profesionala a adultilor, atestati ANC si ISCIR.
 • Lectorii pentru cursurile Soft Skills sunt traineri seniori, certificati, experti in comunicare, rezolvarea conflictelor, managementul echipelor, leadership si coaching, cu peste 9000 de ore de training, in sesiuni individuale sau in echipa, pentru clienti din diverse domenii de activitate, companii nationale si internationale.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate in sistem in-house (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open), va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri ISO/ Standarde Internationale oragnizate in sitem open (deschis publicului)

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri ISO pentru tine sau echipa ta” si vei fi redirectionat imediat catre Catalogul online de cursuri CISEO.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru a te inscrie gratuit la catalogul de cursuri CISEO si apoi rezerva online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO

Solicita cursuri open pentru Standarde ISO / Standarde Internationale, pentru tine sau echipa ta

Creeaza-ti mai jos contul tau ca sa afli pe loc Calendarul & Preturile cursurilor OPEN din Catalog: Ceri si Primesti imediat, pe e-mail, informatii direct din catalog & Beneficiezi de reduceri de pret pentru simpla creare a contului si pentru rezervarea online de locuri, pentru tine si echipa ta, la CURSURI ISO / STANDARDE INTERNATIONALE!

Daca nu ai un cont in catalogul CISEO, solicita informatii completand campurile de mai jos:

NOTA:

1. Te rugam sa te asiguri intotdeauna ca cererea ta se trimite! Daca dupa ce apesi butonul „Trimite solicitarea ta” nu esti directionat imediat la catalogul CISEO, la pagina Calendar & Preturi, inseamna ca ceva nu a functionat bine si cererea ta nu a fost trimisa. Verifica daca mai sus in aceasta pagina au aparut erori la completarea campurilor din formular – le vei remarca scrise cu rosu. Corecteaza aceste erori si apoi apasa din nou butonul „Trimite solicitarea ta”.

2. Daca adresa ta de email este deja in baza noastra de date, este necesar sa te autentifici in contul tau aici: LOGIN sau, daca nu mai stii parola, sa urmezi linkul pentru parola pierduta („Lost your password?”), care iti apare sub butonul rosu „Autentificare”dupa ce apesi aici LOGIN.