Curs Auditor Siguranta Alimentara Brasov

TIPUL CURSULUICurs Auditor Siguranta Alimentara Brasov – curs acreditat ANC
STANDARDULAuditor Siguranta Alimentara COD COR 325714
ISO 22000 ( HACCP ) – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare
ACREDITARECursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
EMITENT DIPLOMADiploma este emisa de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis de Furnizorul de formare profesionala – Organism de certificare standarde internationale, acreditat international, companie multinationala.

Lectorii au o bogata experienta atat in calitate de traineri cat si in efectuarea auditurilor de prima parte, de secunda parte si de terta parte, in calitate de auditori interni si externi ai Sistemelor de Management al Sigurantei Alimentare implementate in cadrul companiilor, la nivel national.

TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor in domeniul Sigurantei Alimentare COD COR 325714

Diploma de Auditor Siguranta Alimentara COD COR 325714 este acreditata de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 22000 – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare de catre furnizorul de formare profesionala – organism de certificare acreditat international.

RECUNOASTEREDiploma acreditata ANC este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Auditor Siguranta Alimentara, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR). De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO, sau audituri de secunda parte (audituri la furnizori).
CONDITII DE PARTICIPAREStudii superioare.

Pentru participarea la cursurile acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

LOCATIE CURSBRASOV.

Cursurile de formare Auditor Siguranta Alimentara (ANC) sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi organizate si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

DURATA CURS3 zile
DATA & PRET CURSOrganizarea cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

Detalii Curs Auditor Siguranta Alimentara ISO 22000 ( HACCP ) COD COR 325714

Scopul acestui curs este sa le ofere participantilor cunostintele si abilitatile necesare pentru efectuarea auditurilor interne privind sistemele de management ale sigurantei alimentare si sa contribuie la imbunatatirea continua a sistemului de management.
CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
• Reprezentantii managementului pentru siguranta/calitate; Directori calitate
• Directori generali; sefi de compartimente / departamente
• Persoanele desemnate cu auditul in organizatiile din industria alimentara sau conexa.
OBIECTIVE
• Clarificarea responsabilitatilor unui auditor intern si a rolului unui audit intern pentru mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management;
• Clarificarea scopului si structurii standardului ISO 22000:2005, facand referire la procesele din lantul alimentar si la modelul unui sistem de siguranta alimentara pe baza unei analize a riscurilor;
• Planificarea, derularea și prezentarea unui audit intern din perspectiva sistemului de management al siguranței alimentare conform ISO 19011
CONTINUT
• Comunicarea privind siguranta alimentara
• Prezentarea familiei de standarde ISO 22000, elemente cheie
• Cerintele standardului ISO 22000:2005
• Planificarea si pregatirea auditului, Conducerea auditului, Analiza preliminara a documentatiei,
• Prezentarea cerintelor standardului ISO 19011 de auditare
• Desfasurarea auditului si raportarea rezultatelor.
Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Pasi inscriere Curs Auditor Siguranta Alimentara Brasov

1.SOLICITA DETALII :

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul de mai jos „Solicita curs pentru tine sau echipa ta” si vei fi redirectionat imediat catre Catalogul online de cursuri CISEO.

2. REZERVA-TI ONLINE LOCUL LA CURS:

Urmeaza indicatiile primite pe e-mail pentru a te inscrie gratuit la catalogul de cursuri CISEO si apoi rezerva online locuri la cursurile care te intereseaza pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO

Hopa! Nu am putut localiza formularul tău