CURSURI ONLINE: NAVIGHEZI IN SIGURANTA

Dupa trimiterea acordului tau, vei primi acces in Platforma “Training & Certificare Personal” powered by CISEO. Aceasta foloseste o conexiune cu serverul securizata si criptata, de tip “https” (cu certificat SSL).

Un reprezentant CISEO va crea special pentru tine un cont online pe care doar tu il vei folosi. Pentru deschiderea contului tau in platforma de cursuri online, se va folosi doar email-ul si numele tau, plus o parola puternica si sigura (o combinatie din litere, cifre si simboluri).

Toate platile se fac in mod clasic (prin OP-uri, transfer bancar prin Internet Banking sau depuneri in contul bancar), deci nu ti se va cere sa faci plati online cu cardul sau sa introduci date sensibile.
Nu folosim online date cu caracter personal (conturi bancare, CNP-uri etc.).

La fiecare autentificare in contul tau, ti se va solicita doar username-ul si parola pe care le vei primi de la CISEO. Niciodata in timpul derularii cursului online nu ti se vor solicita alte date.

De asemenea, nu ai nevoie de camera video sau microfon pentru a accesa lectiile. Tot ce ai nevoie este un calculator obisnuit si conexiune la internet.

Doar la final, in cazul in care vei solicita tu in mod express interactiunea online cu lectorul dedicat, va fi necesara camera video si microfonul. Insa, interactiunea online nu se va desfasura prin Platforma “Training & Certificare Personal”, ci prin platforme dedicate, securizate si utilizate de regula in companii.

Asadar, vei parcurge modulele si lectiile cursurilor online in deplina siguranta.