CURSURI ONLINE: RECUNOASTERE EGALA CU UN CURS LA SALA SAU IN SISTEM VIDEOCONFERINTA

Diploma primita la finalizarea unui curs online este similiara cu cea obtinuta in urma participarii la cursurile organizate la sala sau in sistem videoconferinta. Nu exista nicio diferenta intre cele doua tipuri de diplome, acestea fiind identice.

In plus:

  • cursurile online din platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO® sunt bine organizate si structurate, cu accent deosebit pe aspectele esentiale, studii de caz si exemple utile din experienta practica a auditorilor certificati, experienta ce consta in mii de ore de audit efectuate.
  • continutul cursurilor este creat conform celor mai bune practici in domeniu, de lectori si auditori cu experienta bogata acumulata in audituri efectuate pentru Organisme de Certificare Internationale, acreditate.
  • beneficiezi 3 luni de acces la curs, perioada in care poti sa aloci timp de calitate si sa aprofundezi aspectele prezentate, fara sa sari peste subiectele pe care tu le consideri cu adevarat importante pentru domeniul si cariera ta, asa cum de multe ori se intampla la sala de curs. In cazul unui curs open (la sala sau in sistem videoconferinta), primeaza intotdeauna interesul majoritatii cursantilor (din grupa de 10 – 15 persoane) si nu este timp suficient de insistat pe aspectele necesare fiecaruia.
  • beneficiezi de un lector dedicat ce iti poate raspunde la intrebari, cu care poti sa interactionezi pe email, la telefon sau online (video), ceea ce inseamna mai mult decat interactiunea limitata cu lectorul la sala de curs.
  • intreaga Echipa pune suflet si pasiune in ceea ce face si, mai presus de toate, pune cursantul pe primul loc, prezentand cursul intr-o maniera mult mai atractiva, mai usor de parcurs si mai utila decat orice alte cursuri in domeniul Standardelor Internationale, din Romania.

Din toate aceste motive, cursurile online pe care vi le punem la dispozitie prin Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO® au o valoare net superioara multor cursuri online/offline.