Obtii servicii si pachete complete in domeniul ISO

CISEO oferta Consultanta specializata gratuita pentru obtinerea de pachete ISO complete din portofoliul propriu: Pachete complete pentru Implementare ISO, Certificare ISO, Recertificare ISO, Trainig / Cursuri ISO, Sisteme Integrate de Management etc.

Pachetele ISO contin servicii complete ISO finalizate cu certificate ISO, si anume:

  1. Documentatie ISO (completa, model sau basic) sau programe de implementare (online sau offline);
  2. Certificate ISO acreditate, valabile national si international, emise de Organisme de Certificare acreditate;
  3. Asistenta gratuita inclusa, pe tot parcursul derularii contractelor : implementare, certificare, supraveghere, recertificare.
  4. Diverse discount-uri pentru care poti opta.

Gasesti tot intr-un loc ! Obtii si certificat ISO, si documentatie ISO, de calitate, rapid si la preturi corecte. Companiei tale i se dedica un profesionist cu experienta. Simplifici totul, lucrezi prin CISEO!

Citeste aici mai multe detalii despre Pachetele complete ISO pe care CISEO ti le ofera: Pachete complete ISO

Cere Oferta ISO Simpla pentru Companii mici & Pachet ISO complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta ISO. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.