Alegi reducerea de pret ce ti se potriveste

CISEO iti ofera mai multe variante dintre care tu poti sa alegi ca sa gasesti reducerea de pret pe care ti-o doresti:

  • Alege pachetul complet CISEO. Aici afli cum sa obtii un certificat ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale dintr-un singur loc, cu resurse cat mai reduse !
  • Alege Sistemul Integrat de Management – mai multe standarde la un loc, in acelasi timp. Aici afli cum faci economie de timp, bani si alte resurse!
  • Alege o varianta de discount. Aici gasesti reducerea de pret pe care ti-o doresti, in functie de cum esti dipsus sa platesti!

In plus, lucrand cu noi, investitia ta in ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale scade ! Iata cum este posibil:

  • Serviciile pe care noi ti le punem la dispozitie sunt incluse in costul implementarii si certificarii  ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / altor Standarde Internationale ! Tu platesti acelasi pret pentru serviciile primite, beneficiind insa in plus de expertiza noastra in domeniul Standardelor Internationale.
  • Pentru ca noi generam volum pentru partenerii nostri – firme de consultanta, consultanti, auditori, organisme de certificare – oferim preturi mai mici si o grila de diverse discount-uri atractive, astfel incat costul unui proiect ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale devine considerabil mai mic decat pretul standard!
  • Pentru ca investesti de prima data in ce ai nevoie, eviti sa reiei acelasi proces cu alti consultanti sau alt organism! Sau sa afli pe parcurs ca ai de achitat si alte taxe!
  • In timp ce orice alta companie este direct interesata sa iti vanda propriile servicii de consultanta sau certificare ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale, noi iti oferim solutii adaptate perfect la situatia firmei tale. Cumperi ce ai nevoie in acest domeniu, nu ce dorim noi sa iti vindem !

Afla de ce alaturi de noi investesti mai putin in implementarea si certificarea ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Altor Standarde Internationale !

Cere Oferta Simpla pentru Companii mici & Pachet complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.