Beneficiezi de termene respectate

Punem la dispozitia firmei tale echipa potrivita de consultanti pentru a duce la bun sfarsit, in termen ul agreat, proiectul de implementare ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale si apoi iti reprezentam interesele in fata Organismului de Certificare, de la semnarea contractului pana la primirea certificatelor ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale.

Te poti baza pe CISEO ! Lasa intregul proces de certificare in grija noastra!

Echipa CISEO are experienta solida in domeniu si detine competentele & expertiza de care afacerea ta are nevoie. Noi punem la dispozitia afacerii tale experienta echipei cu care lucram in domeniile managementului :calitatii, de mediu, sigurantei alimentare / HACCP, sanatatii si securitatii muncii, securitatii informatiei, responsabilitatii sociale, evaluarii si certificarii conformitatii produselor, etc !

Din toate aceste motive, lucrand cu noi, puteti avea toata increderea ca veti bifa IN TIMP UTIL atat cerintele standardelor europene in organizatia dumneavoastra, cat si cerintele de eficacitate si eficienta ale unui sistem de management performant.

Cere Oferta Simpla pentru Companii mici & Pachet complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.