Ce standarde sa aleg pentru compania mea?

Sistemele de Management acopera tot ceea ce face o organizatie pentru a-si gestiona procesele si activitatile. Implementarea unui sistem de management al calitatii ofera beneficii companiilor din toate sectoarele industriale, indiferent de marimea acestora.

Sistemele de Management ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale emise de organizatia ISO sunt cele mai utilizate standarde din intreaga lume. Iata cateva dintre cele mai populare standarde internationale si afla daca sunt potrivite pentru afacerea ta:

Si daca dupa toate aceste informatii,  inca aveti dubii referitor la ce tip de certificat aveti nevoie, CISEO® Agentia pentru Certificare & Implementare Standarde Europene in Organizatii va poate ajuta pentru ca noi facem lucrurile sa se intample „altfel” !

Cum procedam ?

Inainte de orice alt demers, punem intrebarile potrivite si ascultam activ ceea ce doresti sa ne transmiti. Astfel, ajungem sa intelegem cat mai corect si clar ce nevoie are afacerea ta in domeniul certificarii ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale. Dar cu siguranta mai sunt si alte firme pe piata care procedeaza la fel…

Si atunci, ce facem noi diferit ?

Mai intai punem la dispozitia firmei tale echipa potrivita de consultanti pentru a duce la bun sfarsit proiectul de implementare ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale si apoi iti reprezentam interesele in fata Organismului de Certificare, de la semnarea contractului pana la primirea certificatelor ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / Alte Standarde Internationale.

Ai putea alege intre:

  • a delega aceasta activitate unui coleg din echipa / firma ta SAU
  • a lasa intregul proces de certificare in grija noastra!