ISO pentru autorizare ANRE

Pentru autorizare ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), companiile cu activitate in domeniile instalatii electrice si instalatii gaze sunt obligate sa respecte cerintele din regulamentele ANRE:

1. Regulamentul pentru atestarea operatorilor economici care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic, revizuit si

2. Regulamentul pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice şi a operatorilor economici care desfaşoara activitaţi de proiectare, execuţie şi exploatare in domeniul gazelor naturale, revizuit.

Printre cerintele din aceste regulamente se afla si obligatia operatorilor economici de a implementa si mentine sisteme de management / standarde ISO. De asemenea, companiile care doresc sa obtina atestate ANRE, trebuie sa depuna documentele ISO (manuale, proceduri, certificate ISO) la dosarul pentru obtinerea autorizatiei ANRE. Aceste documente difera in functie de tipul atestatului solicitat.

Citeste mai mult despre cazurile in care se solicita un anumit tip de certificat ISO pentru autorizare ANRE pentru instalatii electrice!

Cere Oferta Simpla pentru Companii mici & Pachet complet

Conduci o companie cu o echipa de pana la 50 de angajati? Daca da, atunci primesti oferta CISEO instant, la orice ora din zi sau... din noapte, pentru standardele de baza ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 / OHSAS 18001. Acceseaza butonul de mai jos si urmeaza indicatiile, esti la 2 minute distanta de oferta ta. Cererile complexe primite de la companiile cu echipe mai mari de 50 de angajati, cu mai multe puncte de lucru la nivel national si cu alte standarde incluse in solicitare, sunt gestionate printr-un flux separat - vezi butonul "Cere Oferta" din meniul de sus al site-ului sau urmeaza link-ul: https://ciseo.ro/cerere-oferta-complexa/
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.