Curs Auditor Calitate Brasov

DENUMIRE CURSCurs Auditor Calitate Brasov – curs acreditat, ANC
STANDARD & EDITIEAuditor Calitate – COD COR 214130
ISO 9001 : 2015 – Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
DURATA CURS5 zile
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor in domeniul Managementului Calitatii, COD COR 214130.

Diploma de Auditor Calitate este emisa si acreditata in baza standardului ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 9001 – Sistemul de Management al Calitatii de catre furnizorul de formare profesionala.

RECUNOASTEREDiploma COD COR este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Auditor Calitate, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO, sau audituri de secunda parte (audituri la furnizori).

Detalii Curs Auditor Calitate – COD COR 214130, ISO 9001 Sistemul de Management al Calitatii

Cursul are la baza standardul ocupational (COD COR) emis de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Acest curs este ideal daca sunteti reprezentant al managementului cu responsabilitati in domeniul calitatii dintr-o organizatie: directori, directori generali, conducatori de compartimente, persoane cu atributii si responsabilitati pentru audit.Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

OBIECTIVE
• Planificarea activitatii de audit; comunicarea specifica activitatii de audit;
• Utilizarea terminologiei specifice;
• Cunoasterea tehnicilor de audit; cunoasterea principiilor auditarii;
• Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului calitatii;
• Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit;
• Conducerea auditului;
• Examinarea documentelor referitoare la sistemul calitatii si intocmirea raportului de examinare;
• Intocmirea documentelor specifice activitatii de audit; intocmirea raportului de audit.

CONTINUT
• Definitii. Principii generale, idei fundamentale ale SMC. Cerinte ISO 9001; Studii de caz – scheme procese;
• Studii de caz – politica referitoare la calitate, obiective ale calitatii, analiza efectuata de management;

• Notiuni de baza privind auditul. Audit de proces. Audit de produs. Principii de auditare;
• Standardul ISO 19011- Conducerea unui program de audit. Elaborarea programului de audit;
• Activitati de audit: Initierea auditului – Desemnare echipa de audit; Definirea obiectivelor, a
domeniului si ale criteriilor auditului; Efectuarea analizei documentelor; Pregatirea activitatilor la fata locului – Elaborare plan de audit. Elaborare Lista de verificare. Pregatire raport de neconformitate. Sarcinile subunitatii auditate;
• Simulare audit

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURS Auditor Calitate – COD COR 214130, ISO 9001

Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile ce au la baza standardele ocupationale emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor al Sistemelor de Management al Calitatii cod COR 214130, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: