Curs Auditor Calitate Bucuresti

DENUMIRE CURSCurs Auditor Calitate Bucuresti – curs acreditat ANC
STANDARD & EDITIEAuditor Calitate – COD COR 214130
ISO 9001 – Sistemul de Management al Calitatii
TIP CURSCursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) si recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
TIP DIPLOMAParticipantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor in domeniul Managementului Calitatii, COD COR 214130.

Diploma de Auditor Calitate este acreditata de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscuta de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Suplimentul descriptiv este emis in baza standardului international ISO 9001 – Sistemul de Management al Calitatii de catre furnizorul de formare profesionala – organism de certificare acreditat international.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma acreditata ANC este recunoscuta la nivel national.
Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor sa practice meseria de Auditor Calitate, in calitate de angajat cu carte de munca pentru aceasta functie (in baza codului COR).
De asemenea, acest tip de diploma, impreuna cu suplimentul descriptiv, va permite efectuarea la nivel national de audituri de prima parte (audituri interne), inclusiv in vederea obtinerii certificarii ISO, sau audituri de secunda parte (audituri la furnizori).
DURATA CURS5 zile
ORASBUCURESTI.

Cursurile de formare Auditor Calitate ISO 9001 (ANC) sunt organizate in sistem public (open) si in alte orase.

Cursurile pot fi organizate si in sistem in-house (la sediul beneficiarului).

Detalii Curs Auditor Calitate – COD COR 214130, ISO 9001 Sistemul de Management al Calitatii

Cursul este autorizat de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fostul CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ), finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS
Acest curs este ideal daca sunteti reprezentant al managementului cu responsabilitati in domeniul calitatii dintr-o organizatie: directori, directori generali, conducatori de compartimente, persoane cu atributii si responsabilitati pentru audit. Participantii trebuie sa aiba studii superioare.

OBIECTIVE
• Planificarea activitatii de audit; comunicarea specifica activitatii de audit;
• Utilizarea terminologiei specifice;
• Cunoasterea tehnicilor de audit; cunoasterea principiilor auditarii;
• Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului calitatii;
• Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit;
• Conducerea auditului;
• Examinarea documentelor referitoare la sistemul calitatii si intocmirea raportului de examinare;
• Intocmirea documentelor specifice activitatii de audit; intocmirea raportului de audit.

CONTINUT
• Definitii. Principii generale, idei fundamentale ale SMC. Cerinte ISO 9001 : 2015; Studii de caz – scheme procese;
• Studii de caz – politica referitoare la calitate, obiective ale calitatii, analiza efectuata de management;

• Notiuni de baza privind auditul. Audit de proces. Audit de produs. Principii de auditare;
• Standardul ISO 19011- Conducerea unui program de audit. Elaborarea programului de audit;
• Activitati de audit: Initierea auditului – Desemnare echipa de audit; Definirea obiectivelor, a domeniului si ale criteriilor auditului; Efectuarea analizei documentelor; Pregatirea activitatilor la fata locului – Elaborare plan de audit. Elaborare Lista de verificare. Pregatire raport de neconformitate. Sarcinile subunitatii auditate;
• Simulare audit

CONDITII DE PARTICIPARE LA CURS

Studii superioare.

Pentru participarea la cursurile acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)-cod COR, va fi necesar sa anexati urmatoarele documente: copie certificat nastere, copie certificat casatorie, copie certificat divort (unde este cazul), copie C.I., copie ultima diploma de studii.

CERTIFICAT

Pe tot parcursul cursului, performanta fiecarui cursant este evaluata in functie de sarcini, discutii, prezentari, contributii personale, sarcini indeplinite, gestionarea optima a timpului si punctualitate.

Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de Auditor al Sistemelor de Management al Calitatii cod COR 214130, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifce.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale (ANC – Autoritatea Nationala de Calificari, IRCA – Registrul International al Auditorilor Certificati, ISCIR, APMG, SAAS etc.), companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile sunt organizate:

  • OPEN (deschise publicului) LA SALA DE CURS sau ONLINE in sistem LIVE – VIDEOCONFERINTA
  • ONLINE – DISPONIBILE 24/24 Nonstop in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO.
  • IN-HOUSE (la sediul beneficiarului) in toate regiunile / judetele tarii:

Regiunea Bucuresti – Ilfov : Bucuresti, Ilfov.
Regiunea Centru : Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba.
Regiunea Nord–Vest : Cluj, Bihor, Bistrita – Nasaud, Maramures, Satu Mare, Slaj.
Regiunea Nord-Est : Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava.
Regiunea Sud-Est Dobrogea : Constanta, Galati, Braila, Buzau, Vrancea, Tulcea.
Regiunea Sud Muntenia: Prahova, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Teleorman.
Regiunea Sud Vest Oltenia : Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt.
Regiunea Vest : Timis, Hunedoara, Arad, Caras – Severin.

Pentru cursurile organizate in sistem deschis publicului (open) sau online, va rugam sa vizualizati Catalogul Online de Cursuri si sa solicitati informatii & oferte de pret prin intermediul acestuia – detalii mai jos.

DATA & PRET

Pretul cursului variaza in functie de : locatia cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse (sala de curs, masa, protocol etc), lectorul care sustine cursul (experienta de lector, cu sau fara experienta de auditor / auditor sef, certificat national sau international etc.).

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii.

In cazul cursurilor in-house, data sustinerii cursului se stabileste la data semnarii contractului si transmiterii tuturor documentelor necesare, dar cu cel putin 30 – 45 zile inainte de data de incepere a cursului.

Pasi inscriere Cursuri Standarde Internationale organizate in sistem open (deschis publicului)

1.VIZUALIZEAZA CALENDARUL & PRETURILE 

Pentru a vizualiza Calendarul & Preturile cursurilor, te rugam sa completezi formularul „Solicita cursuri pentru tine sau echipa ta”.

Apoi, verifica-ti email-ul (inclusiv folderul Spam!) si urmeaza indicatiile primite, cu datele tale de acces in catalogul de cursuri CISEO.

2. SOLICITA DETALII:

Dupa ce te loghezi in contul tau, trimite rapid si simplu, direct din catalog, cereri de informare, pentru a primi pe email detalii complete (data, pret etc.) despre fiecare curs care te intereseaza.

Poti sa folosesti butonul rapid „MA INTERESEAZA” sau rubrica „FOLOSESTE-TI CONTUL! OBTINE INFORMATII PE E-MAIL:” ca sa obtii oferte pe loc, cu detalii complete pentru fiecare curs care te intereseaza, pe tine sau echipa ta.

3. FINALIZEAZA PROCESUL DE INSCRIERE:

Pentru a te inscrie, va fi necesar sa ne transmiti pe e-mail acordul de participare la curs, completat si semnat.

Te vom ghida pas cu pas, pe e-mail, pentru a finaliza cu succes procesul de inscriere.

Te rugam sa iti verifici in permanenta e-mailul (inclusiv folderul Spam / Junk). Iti vom trimite detalii despre cum sa accesezi catalogul online oricand vei dori, pasii pe care sa-i urmezi pentru a obtine informatii pe email sau a-ti rezerva locul la curs, precum si pasii necesari pentru a finaliza cu succes inscrierea.

Iti multumim si te asteptam cu drag la curs,

Echipa CISEO