Curs Auditor Intern AS/EN 9100 ( Sistemul de Management al Calitatii in Industria Aerospatiala)

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern AS/EN 9100
STANDARD & EDITIEAS/EN 9100 Sistemul de Management al Calitatii in Industria Aerospatiala
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS3 zile
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern AS/EN 9100 – Sistemul de Management al Calitatii in Industria Aerospatiala.
RECUNOASTEREDiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern AS/EN 9100

Cursul  prezinta diferentele specifice domeniilor aviatie, spatiu si aparare, introduse de seria de standarde AS/EN 9100, asa cum au fost ele dezvoltate de IAQG (Grupul pentru Calitate in industria Aerospatiala Internationala).

Acest curs va ofera aptitudinile necesare pentru a putea planifica, pregati si efectua audituri interne, in baza noului standard AS/EN 9100, pentru a va asigura ca sistemul dvs. de managementul calitatii este implementat eficient, contribuind la imbunatatirea continua a organizatiei Dvs.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS

  • Managerilor de calitate din industria aerospatiala
  • Responsabililor pentru sistemul de management al calitatii si auditorii interni, ce activeaza in domeniul aeronautic si spatial.
  • Consultantilor SMC din industria aerospatiala.

Cerinte anterioare curs: Se recomanda ca participantii sa fie familiarizati cu un sistem de management al calitatii, conform standardului ISO 9001.

OBIECTIVE

  • Cursul va invata cum sa conduceti un audit al sistemului de management al calitatii pentru industriile de aviatie, spatiu si de aparare, intr-un mod profesionist.

CONTINUT

– Cerinte introductive in standardul AS/EN 9100, Dezvoltare si Istorie
– Geneza standardelor aerospatiale
– Politici referitoare la certificari si autorizari
– Sistemul de management al calitatii, de la ISO 9001 la AS/EN 9100, principalele directii
– Prezentarea cerintelor standardului AS9100
– Prevederile referitoare la audituri in AS9100 Definitie. Tipuri de audit
– Planificarea, pregatirea, efectuarea si raportarea auditurilor
– Aptitudinile auditorului, competenta si evaluare.

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: