Curs Auditor Intern BRC – British Retail Consortium

DENUMIRE CURSCurs Auditor Intern BRC
STANDARD & EDITIEBRC – British Retail Consortium (Siguranta Alimentara)
TIP CURSCurs recunoscut in domeniul Standardelor Internationale.
DURATA CURS2 zile.
TIP DIPLOMADiploma de Auditor Intern BRC – British Retail Consortium.

Toti participantii vor primi un certificat de participare.
Participantii care promoveaza examenul final vor primi certificatul de „Auditor Intern BRC”.

RECUNOASTERE DIPLOMADiploma recunoscuta in domeniul Standardelor Internationale.

Detalii Curs Auditor Intern BRC - BRITISH RETAIL CONSORTIUM

Aceasta instruire constituie o introducere pentru toti cei implicati in dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard international pentru produsele alimentare.
British Retail Consortium a creat acest standard global de siguranta alimentara – BRC pentru a avea un singur standard comun de evaluare a companiilor ce produc sub marca retailerilor.
BRC a fost dezvoltat pentru a sprijini retailerii in indeplinirea obligatiilor legale si pentru a sigura cel mai inalt nivel posibil de protectie a clientilor.

Scopul cursului este dezvoltarea, implementarea si optimizarea cerintelor standardului BRC, precum si furnizarea cunostintelor si abilitatilor necesare de a desfasura audituri conform cerintelor impuse de standardele globale.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS

• personalului companiilor desemnat pentru efectuarea auditurilor interne BRC intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
• sefilor companiilor responsabili pentru coordonarea, gestionarea si punerea in aplicare a BRC intr-un context organizational, cu complexitate si/sau amploare deosebita
• consultanti pentru BRC
• toti cei care doresc sa isi dezvolte formarea/activitatile in domeniul auditurilor in industria alimentara

CONTINUT

• Cerintele standardului BRC
• Principiile si beneficiile standardului
• Tipuri de audit; Domeniul de aplicare al auditului; Clarificarea domeniului de aplicare a diferitelor standarde BRC
• Ciclul de certificare; Schema Procesului de certificare; Sectoarele de produse si sectoarele tehnologice
• Cerintele de audit
• Procesul de acreditare si de certificare BRC; Beneficiile certificarii;
• Cerinte pentru auditorii BRC;
• Legislatie in vigoare
• Studii de caz

Formatori

Cursurile sunt sustinute de Furnizori de formare profesionala / traineri de renume, Organisme de Certificare nationale sau internationale, parte din grupuri multinationale cu multiple acreditari, nationale si internationale, companii nationale/internationale sau lectori de renume.

ORGANIZARE

Cursurile din catalogul CISEO sunt organizate:

  • LIVE – VIDEOCONFERINTA/LA SALA in sistem deschis publicului (OPEN). Cursurile se tin dupa ce se formeaza grupa minima de cursanti, intr-o perioada planificata si cu program zilnic fix 8 ore/zi, 3 – 5 zile in functie de curs.
  • ONLINE – in Platforma „Training & Certificare Personal” powered by CISEO, in format STUDIU INDIVIDUAL & interactiune cu lector, la cerere. Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix. 
  • ONLINE – in aplicatiile furnizorilor de formare profesionala (cursuri internationale in engleza/franceza/germana/spaniola etc.). Cursantii incep cursul imediat ce se inscriu, fara sa astepte formarea unei grupe si fara sa aiba un program fix.

DATA & PRET

In general, pretul cursului variaza in functie de: tipul cursului, tipul acreditarii, tipul recunoasterii cursului si diplomei, emitentul diplomei (brand, renume pe piata nationala / internationala etc.), facilitati incluse, lectorul care sustine cursul (experienta de lector, auditor / auditor sef etc.)

In cazul cursurilor open, data sustinerii cursului este influentata de numarul de cursanti inscrisi care au achitat pretul cursului.

In cazul cursurilor online disponibile nonstop, acestea pot fi accesate individual sau in echipa imediat dupa finalizarea inscrierii, deci nu este planificata o data anume.

Portofoliu Clienti CISEO: